Orbán Viktor ma Brüsszelbe érkezett, az Európai Tanács kétnapos csúcstalálkozójára – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor délután a királyi akadémia épületében az Európai Néppárthoz tartozó vezetőkkel tanácskozik, majd a visegrádi országok miniszterelnökeivel egyeztet.

Ezt követően, kora este kezdődik az Európai Tanács első munkaülése, amelyen a tervek szerint az energia- és klímacsomagról, valamint más gazdasági kérdésekről tárgyalnak majd az EU állam- és kormányfői – tájékoztatott a sajtóiroda vezetője. Hozzátette, a tanács péntek délelőtti, második ülése után Orbán Viktor várhatóan nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Brüsszelbe akkreditált újságíróknak.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@meta: 2006. október 23-án is OV lépett le páncélautóval az Astóriától, miután kiadta a mozdulásra vonatkozó jelszót!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyeneskifli
Én nem értelek titeket.
Amikor voltak a március 15-i ünnepélyek akkor sem volt itthon.
Szerintetek most ki mer állni?
Pedig állítólag 2/3-al megnyerték a választásokat és ők a magyar csapat és a nemzet. :)
Ja és győzött Magyarország. :)
nyanya001
Állami ünnep !
Ünnep ???
Retteg a hatalom !
Veszélyes az Operánál lakni... Október 23-án
a neve is volt, de én kitöröltem .. nem véletlenül !
"...2 rendőr kísér minket, a lányaim sírnak, nem értik, hogy mit akarnak tőlünk a rendőrök. Próbáljuk őket nyugtatni, de nem egyszerű. Az emberek néznek és ők sem értik. Én sem értem. Senki sem érti. Állami ünnep? Akkor miért nem vehetek részt rajta én is, mint államalkotó tényező? Tehát nem állami ünnepség, csupán az ünnepet felhasználva, privilegizálják az Operaházat a saját zárt körű partijukra..."
...
"Október 23. délután sétálunk haza a gyerekekkel, amikor is az Operaház Hajós utcai részénél kb. 10-15 készenléti rendőr azt mondja, hogy nem mehetünk sehova, ha nincs nálunk lakcímkártya. Mondom a rendőrnek, ugyan miért hordanám magamnál a lakcím kártyám, főleg forradalom ünnepén. Legyenek kedvesek hazaengedni. Azt mondja ő csak parancsot teljesít, állami ünnepség van, nem tehet semmit. Mindeközben néhány civil békésen sétál tőlünk kb. 30 méterre. Kérdem, és ők? Jó kérdés mondja a rend őre, de válasz nincs. Nem lesz ez így jó, mondom én, mert itt a két kiskorú gyermekem, mégiscsak haza kellene jutni valahogy. Hívják a parancsnokot. Parancsnok közli a száraz tényt, hogy tudniillik parancs az parancs. Nem hagyom magam, mondom a szerintem logikus tényeket. A Dalszínház utcában van saját tulajdonú lakásunk, nem korlátozhatnak a szabad mozgásunkban, (csak mellesleg jegyzem meg, hogy október 23. van, a szabadság stb-stb.) szeretném ha a gyermekeinkkel haza mehetnénk. Okos rendőr kitalálja, majd ha a két kollégája megérkezik, akkor kísérettel mehetünk. (jelzem legalább 10 rendőr áll mellette.) Kérdem mikor jönnek? Nem tudja, nem mondhatja meg. Várjunk türelemmel. Mondom vár a fene. Igazolja magát, neve, rendfokozata, most szeretnék panaszt tenni a felettesénél. Erre ő, ok, akkor 2 rendőr kíséretében, most mehetünk. 2 rendőr kísér minket, a lányaim sírnak, nem értik, hogy mit akarnak tőlünk a rendőrök. Próbáljuk őket...
meta
@bencemacska: Tényleg, novemberben Putyizott.
Desischado
@nyanya001: Felháborító! Remélem, a lányaid azóta megnyugodtak, ugye? De ne csodálkozz, fél a csuti mocsok! Tavaly sem volt itthon! Istenkém, remélem, érik már a bukásuk!
bakegya
@nyanya001: @Desischado: orbán rendőrállama működik, folytatják!
bakegya
Azt a kovacsevicsot -és rokonnyait is megszorongathatná,de dédelgeti mint a megakasztott kínai piharcot-méghozzá a belügyes miniszter cégeivel őrzötten...nagy a sár itt,de csakkk a lakósság tapos benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.