Arról ír a BBC magyarországi tudosítója, hogy a Fideszben törés van, elégedetlenkedés ütötte fel a fejét, hiába voltak idén a nagy választási győzelmek. A cikk szerzője Nick Thorpe, aki már 1986-ban is budapesti tudósító volt, szóval sokakat ismer. A cikk címében és az elején azt állítja, hogy a Fidesz vezetői közül többen is ellenzik Orbán Viktor mostani politikáját, és a belső feszültség növekszik a pártban. Arra nem tér ki az írás, hogy kik elégedetlenek, és mit terveznek.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat a husosfazek kozeleben vertek szet az osemberek is egymas fejet a labszarcsonttal, nem?...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@egyeneskifli: Nekem mar a felnegyeles is teccene!...:o))))
egyeneskifli
@karma1: A 4 felé szakadás kezdetnek nem is lenne rossz,de azt se bánnám ha annyi felé mennének ahányan vannak.
karma1
@egyeneskifli: Az lenne az igazi "patkanyok menekulese a sullyedo hajorol" c. musorszam!...:o)) Igazad van, nekem is az tetszene a legjobban, de ugy, hogy elotte csinaljanak elefantfulet a zsebukbol... Tudod, amikor kiforditjak a zsebuket, mutatva, hogy ures... Annyi se maradjon benne, mint egy hajlektalannak a legrosszabb napjan jut,,,,
whatthefuck
Kétlem a hír valóságtartalmát. A szervilis talpnyaló had egyet biztosan nem szokott, gondolkodni vagy kételkedni vezetője felsőbbrendűségében.
Főlökött
@karma1: Hajléktalan koldulókkal jobb nem példálózni. Nem oly rég volt egy műsor, melyben nyilatkoztattak 2-3 személyt, hogy is élnek, miből, stb..
Elmondta az egyik, ha rossz napja van 12e, jobb napokon 18e forintocskát szed össze az utcán. Gondolom a NAV-osoknak felcsillant a szemük...
Vizual
Elapadtak vagy éppen elzárják a külföldön a csapokat, Mármint a pénzcsapokat. És egy birtok sok pénzbe kerül. Remélem ez már a végjáték kezdete. EEgy szál felbomlott és most elkezdték legombolyitani a szálakat. Lám lám. A Horváth féle NAV disznoság is rögtön valós lett. Igaz még csak egy. Nos mint 96-ban is, Fotel, ablak egy sör aztán lássuk mi történik. Szép telünk lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.