A nyugat-európai sajtót is bejárta a magyar állami vezetők amerikai kitiltásának az ügye, de az amerikaiak körében is aktuális beszédtéma a kormányunk korrupciós szégyen ügye. Rend szerint címlapon van a Fidesz kormány. A Fidesz kormány két részből is vezeti a világsajtó címlapjait. Egyrészről Uganda és Oroszország mellé sorolják az Orbán kormányt a korrupciós ügyek és a Putyin kapcsolataink miatt, másrészről az internetadó bevezetése előtt az egész világ értetlenül és felháborodva áll. Ezzel mindenki foglalkozik, csak mi magyarok nem, ami nagyon megdöbbentő. Egy ilyen hír után sok-sok országban már komoly tüntetések lennének az országban, de a magyarok végtelen türelműek és végtelenül palira lehet venni őket sajnálatos módon. Ez látszik a jelenlegi választási eredményekből. Bár igazán elgondolkodva nincs is alternatíva, mert sem közép, sem baloldal létezését sem lehet ebben az országban kimutatni, maximum úgy, mint az élelmiszerekben a mogyorót - nyomokban. Több nyugati média és nem

Forrás: hir.ma
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az biztos, hogy az Unió nem tehet tovább úgy mintha nem tudná, hogy az ÁFA eltüntetés és a kizárás között nem lenne kapcsolat és nem tudná kik a magas beosztású kormánytisztviselők. Az Uniónak kellett volna meglépni amit végül az amerikaiak léptek meg. Nyilván több uniós cég is érintett és őket fedezik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Az biztos, hogy az Unió nem tehet tovább úgy mintha nem tudná, hogy az ÁFA eltüntetés és a kizárás között nem lenne kapcsolat és nem tudná kik a magas beosztású kormánytisztviselők. Az Uniónak kellett volna meglépni amit végül az amerikaiak léptek meg. Nyilván több uniós cég is érintett és őket fedezik.
joopapa
Hol van ilyenkor az mszp elnöke a sebaj tobiás? Most kéne összefogni a többi ellenzéki baloldali párttal! De ez a balfék tobi miniszter elnök akar lenni és az összefogás helyett az emberek felé akar nyitni! Csak ha tényleg kivágnak bennünket az EU-ból mint a macskát sza..ni, akkor 2018 ra egy romhalmaznak lehetne a miniszter elnöke!
coni
Kizárt, hogy az MSZP nem azért ilyen "balfasz" mert nem kínálták meg őket.
tivoli
Ja. Kizárnák.
Nemigen van már mit elvenni, kiürült az ország. Az üres kagylóhéj már nem kell.
Becsalogatták euró nélküli euró elszámolásba, hogy az államadósság mindig az adott árfolyamkülönbözettől függjön. Amúgy egyébként meg jól hoz a konyhára a lebegtetés, adni-venni a pénzpiacon.
coni
Nem az egész MSZP korrupt csak a vezetők. Ez a különbség a két párt között.
Szimba
Csak magyar idióta állampolgár tehet mindenről. Ahol megszavazták a vakkomondor Balogh Józsefet újfent polgármesternek, ahol megszavazták mészáros lőrinc milliárdos gázszerelőt, ahol megszavazták püspökladányi rúdtáncos Kiss Zsigmond-t, az megérdemli, hogy kizárják. Gratulálok!
tivoli
@Szimba: És te mit szeretnél, kicsi oroszlán?
Mit értesz azalatt, hogy "Csak magyar idióta állampolgár tehet mindenről." Nem érzed vérlázító sértésnek a megjegyzésed?
S ha mi idióta magyar állampolgárok nem vagyunk hajlandók eltűrni az ilyen pofátlanul nagyképű megjegyzéseket? Vagy te nem is vagy magyar?
Törölt felhasználó
@coni: Szerintem ezt Merkel és Obama nagyon jól megbeszélték és jobb is hogy az amcsik léptek "elsőre". Az amcsikkal csak nato kötelékben vagyunk, nem kell eljátszaniuk az egyenlő mércés diplomáciát, mint az eu döntéshozóinak. Ha az eu lépett volna, akkor egy sor országgal kap elkezdödnének a követelések, hogy ha a magyarokat megregulázzák, akkor őket miért nem, ami szerintem nem lenne baj, de most van nagyobb baja is az eunak. Másrészről az eu vezetői csupa töketlen, aljasságban nem edződött bársonyszékes, amivel semmi baj. Hiszen miért kéne értenie egy értelmiséginek, hogy aki kirabol az út szélén az hogyan gondolkodik. Viszont az amcsik ilyen téren láttak már nálunk rosszabbat is, ők megesznek reggelire minket, míg az eu évek óta csak töketlenkedik és nem érti hogy kell fellépni a szélhámossággal.. Ez abból is látszik, hogy az eu-t kiröhögte a fidesz az amcsiktól most viszont úgy befostak, hogy azt sem tudják mi legyen...
Szimba
@tivoli: Hogy mit szeretnék? íhogy hulljon le a fideszes hályog az idióták szeméről. Nem érzem sértésnek. Mert idióta az, aki elment szavazni a fideszre, vagy otthon maradt. Aztán tovább sirdogál, hogy így nincs pénz, úgy nincs munkahely, meg aztán az adók. És hogy vagy nem hajlandó eltűrni az "ilyen pofátlanul nagyképű megjegyzéseket" - bár kérdezem a fidesznyikok részéről miért tűröd? Én vagyok az igazán magyar veled ellentétben, aki Mo-ért szól és nem a fidesz további hazánkat még nagyobb nyomorba döntő politiája mellett.
Szimba
@tivoli: És látod, itt van orbán, a kedves vezetőd felelőssége, hogy magyar a magyarnak megkérdőjelezi, hogy magyar-e.
Szimba
@tivoli: Rohadtul megsértettél, Mo.-n születtem, itt is élek. Ellentétben azokkal, akik megvásárolták a magyar állampolgárságot, mert magyarnak lenni manapság árucikk. És ezt is kedves vezetőd alkalmazza, mert a pénzért a haza, magyarságnak lenni is eladó.
tivoli
@Szimba: ma, 15:51
Vallom, hogy nem párt hovátartozáson múlik egy ember tisztessége, s nem is úgy kellene megítélni. Te viszont úgy ánblok idiótáztad le a magyar népet, mintha te nem is magyar lennél.
Ha hiszed, ha nem, a pártokon kívül is van normális élet.
tivoli
@Szimba: Neked fogalmad sincs, ki az én kedves vezetőm, de én már biztosan tudom, hogy a tiéd ki.
coni
Az Unión belül nálunk beszélnek a legkevesebben angolul. Ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy a magyarok nem rendelkeznek elegendő információval hogy felelősségteljes döntést hozzanak az urnánál.
tivoli
@Szimba: ma, 15:53
Az is Orbán felelőssége, hogy miután leidiótáztad a magyarokat én megkérdeztem, hogy magyar vagy-e?
Mert én személy szerint soha senkire nem mondtam, hogy idióta, bármely nemzetiségű legyen is. Vagyok olyan úriember.
Pedig ugyanabban az országban élünk.
coni
@ziziplanet: A korrupcióhoz mindig két fél kell. Ezért lépett Obama és nem Merkel.
tivoli
@coni: Merkel a mi oldalunkon állna? :-OO
coni
@tivoli: Nem akartam ennyire fapadosba menni, de az ezer Milliárdos ÁFA csalásokat nem valószínű, hogy egyetlen magyar céggel össze lehet hozni. Ezért feltételezem elsősorban uniós cégek is érintettek (az amerikaiaknál akkora a retorzió és az ellenőrzés, hogy nekik nem éri meg). Merkel nem a mi, hanem a saját oldalán áll, lévén néppárti.
Szimba
@Szimba: Nem az én kedves vezetőm inkább a tied. Ezt a felelősség kérdést én vetettem fel, ha még emlékszel arra, hogy megkérdőjelezted a magyarságomat.
Szimba
@tivoli: A tiszetesség tényleg nem párt hovátartozáson múlik, ezért kéne tisztességesnek lennie minden embernek. Az más kérdés, ki mit ért tisztesség alatt.
Szimba
@tivoli: "viszont úgy ánblok idiótáztad le a magyar népet, mintha te nem is magyar lennél" - a magyar népnek a nem idióta rétegéhez tartozom, talán ettől még lehetek magyar, ha nem nyalom a fidesznyikok seggét, mint te.
Szimba
@tivoli: Te magyar vagy? Itt élsz Mo.-on?
Nil
megérdemelnénk a kizárást
de mi lesz a kint dolgozókkal és tanulókkal?
megint jön az útlevél?
és mi lesz velünk ha teljes uniós kontroll nélküli hatalma lesz a fidesznek?
tivoli
@Szimba: egy mentálisan egészséges embernek mindegy, hogy melyik oldalon ír.
Szimba
@tivoli: Nem igazán értem mire ez a válasz. Mentálisan egészséges ember arra válaszol, amit írtak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.