Az Amerikai Egyesült Államok döntése, hogy kiket enged be az országba, azt Magyarország csak tudomásul veheti - közölte Orbán Viktor magyar kormányfő pénteken Brüsszelben, ahol EU-csúcson vett részt. Az...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
"Magyarországon ha valaki korrupcióról szerez tudomást azt a hatóság felé jeleznie kell"
Ez Horváth A. részéről megtörtént, és mi lett az eredménye ? Őt vonták eljárás alá.
A magyar nyomozó hatóságok is birtokában lehetnek azoknak az információknak melyek megalapozták a kitiltásokat. Miért várnak az USA megnyilatkozására ? Saját kezdeményezés alapján is nyomozhatnának.
Az elrepült NAV-os vezetőket már egy hete őrizetbe vehették volna. Most már bottal üthetik a nyomukat. Kellő időben elmenekültek a felelősségre vonás elől.
Nagyon bűzlik ez a dolog.
Sziszifusz
Ez a kormány nem akar tiszta vizet önteni a pohárba. Lehet okuk van rá.
A házelnök már az EU-ból történő kilépés lehetőségét is meglebegtette. Inkább kilépni az unióból, annak nemlétező válságára hivatkozva, mintsem felderíteni az állami korrupciós zsarolásos ügyeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok