Minden megoldódna, méghozzá nagyon egyszerűen, ha az amerikaiak közölnék, hogy ezekről az emberekről van szó, és ezzel vádoljuk őket. Abban a pillanatban minden vizsgálat megindul. Én azt nem értem, hogy ez miért nem történik meg.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Törvényük van rá hogy nem adhatják ki a neveket...mit nem lehet ezen érteni. Kurva könnyű így rájuk fogni mindent, hogy ÁÁÁ mi már rég sittre vágtuk volna magunka de a fránya amerika nem segít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Minek vannak adófizetők pénzén tartott rendőrök nyomózók bíróság , ügyészek,ha nem tudják elkezdeni a vizsgálatot Pl. Vida Ildikó esetében a többi menetközbe kiderül.Ha nem Horváth Andrásnál kezdik a házkutatást hanem Vida Ildikónál helyettesénél Simicskánál ?+ a Maffia vezérnél is.
kamazuka
Kérem tisztelettel!Az egész magyar bíróságot és a teljes ügyészséget azonnal le kellene váltani!Fejétől bűzlik a hal!
Ennyire egyszerű!
Magán véleményem!
libellle
@Dr. Felipe: Szerintem is. Vagy esetleg jól bekolbászozott miután a havernál megnyitotta a hizlaldát és tudjuk a sok kolbász után jön a sok bor és pálinka, esetleg. Igy még mindig valahogy deliriumban szenved.
Toby
Igen, így van, zéró tolerancia és ha valaki ennél többet is akar tudni, a zakóm jobb oldali zsebén nincs hajtás, tehát a vastag "szponzor"boriték nem akad el benne...
simmering73
Hálistennek, vigyáz ránk a mi bölcs vezérünk. Mi lenne itt, ha nem lenne zéró tolerancia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.