Januártól termékdíjat kell fizetni egy sor tisztálkodó és kozmetikai szer, a művirágok és az irodai papír után is. Az adótörvény tervezete megemeli a Cafeteria és a béren kívüli juttatások adóját is. Az MSZP szerint az intézkedésnek beláthatatlan következményei lesznek a gazdaságra. A családok kasszájából pedig több ezer forintot vesznek ki az adóemelések. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Halló emberek ! Megjött a rezsicsökkentés !
De a kormánynak köszönhetően már megáshatjuk
a saját sírunk nem kell költeni rá !
Ha most veszed meg, a művirágot, nem hervad el,
akkor már arra sem kell költeni ha meghaltál !
coyote3
Annyira édes volt a P 8-ban , ahogy a két gülüszemű egymás nemi szervét vette a szájába. Ennél talán csak az a kitekert érvelés volt a viccesebb, amit a kis kancsi komcsi adott elő arról, hogy a termékdíj nem pénzbegyűjtő akció...
joopapa
Halleluja kedves nemzet testvéreim, rebegjünk térden állva hála imát a kedves vezetőnkért hogy elhozta nekünk a kánaánt rezsi csökkentés képében! És most üdvözöljük hangos tapssal és ovációval ezeket a remek új adókat amit a mi kedves vezetőnk a nyakunkba rak ismét, örüljünk mert ez érte és remekbe basz..tt kurmányáért van, azért hogy gyarapodjanak bankszámláik tartalma és ingatlanjaik száma és mérete! És igen megcsináltuk és legyünk büszkék magunkra hogy ismét bizalmat adtunk mert megszavaztuk ezt a nyilvánvalóan maffia módszerekkel működő kurmányt, mert ez a mi maffiánk( aki nem rájuk szavazott azokra az nem vonatkozik)! Mert magyarország jobban teljesít!!! És most felállva énekeljük el testvéreim a kedves vezetőnk és a kövérkés elvtárs kedvenc gyermekkori nótáját! www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA
Desischado
Joopapa és Nyanya leírták a lényeget, amivel teljesen egyetértek. Annyit fűznék hozzá, hogy a sok agyhalott birka remélem örül a "rezsicsökkentésnek", amit most ezerszeresen visszavesznek ezekkel a brutál új adókkal! Mert a Nemzethy maffia Kurmány jobban teljesít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.