Merthogy nem netezik sokat, amúgy meg újságolvasásra sincs ideje, így nem tudta, hogy mi is az az elhíresült "zöld dosszié".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na igen ! Hisz a net előfizetését is az adófizetők pénzéből kapja a laptoppal egybe.
DR Eric CARTMEN
@Mobil123: Tévedsz! Biztosan ő is olyan "technikai zseni" mint a vezér, akiről jó néhány éve megírták, hogy még SMS-t se tud küldeni. (igaz fejlődik- állítólag a villanykapcsoló rejtélyét már megoldotta)
Mobil123
@DR Eric CARTMEN: Lehet de tudod ezek a netek általában otthon is be vannak kötve . Ergo a család használja (én most csak céges infómból indultam ki és mitől lenne ez másképp a közpénzen élősködőknél)
Levrone
Faxt nem tudtad, te féreg. Tököm tele van már ezekkel az arrogáns, fennhéjazó, semmit sem tudó, kezet széttáró, csodálkozón a riporterre tekintő, a tényekre gyermekien rácsodálkozó, a qrvakemény tényeket elbagatellizáló, nagyon komoly dolgokon viccelődő, a munka(tettes)társát hivatalos csinnadrattával cselekvésre utasító (Orbán utasította Vargát, etc...), tehetségtelen, versenyszférában soha nem dolgozó, máshová nem kellő, semmirekellő csúszómászókkal. Gondolom, nem vagyok egyedül. Vagy legalábbis remélem.
nyanya001
Amúgy neked mag a bandádnak az adófizetők fizetik, mert nektek minden ingyen jár
hivatalból !
De már intézkedett a maffia banda !
hvg.hu/tudomany/20141022_internetado_durvul_a_helyzet_raszalltak_a

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.