A magyar sajtó egy része "ismét tanúbizonyságot tett kisstílűségéről", amikor azt a valótlan tényt híresztelte, hogy Orbán Viktor kormányfőt "kitakarták" az európai uniós csúcstalálkozón készült hivatalos fényképről – írta Orbán Viktor mellmikrofonja.

Havasi Bertalan szerint a valóság ezzel szemben az, hogy úgy a családi (???) fotókon, mint a különböző munkamegbeszélésekről készült hivatalos fényképeken többször szerepel a magyar miniszterelnök az uniós vezetők társaságában, és az EU hivatalos fotósai portrékat is közöltek róla a consilium.europa.eu oldalon.

"Amennyiben a magyar újságírók egy részének a fotók fellelése ezek után is nehézséget okoz az EU hivatalos honlapján, esetleg hiányérzetük vagy minőségi kifogásaik vannak, továbbra is szívesen segítséget nyújtunk: az eddigi gyakorlatnak megfelelően a Miniszterelnöki Sajtóiroda az MTI-n keresztül – de kérésre közvetlenül is – ingyenesen bocsát fényképeket a szerkesztőségek rendelkezésére a magyar miniszterelnök EU-csúcson való részvételéről" – írta a sajtóiroda vezetője.

Tegnap a Propeller is megmutatta, hogy az Európai Tanács csúcstalálkozóján készült egyik csoportképen az ügyetlen beállítás miatt a magyar miniszterelnök az egyetlen, aki nem látszik az EU állam- és kormányfőinek közös fotóján.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Jól van na, simán csak arról van szó, hogy a fotósnak is van ízlése...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Souky Sanjay
Ez a Havasi egy nagyon fontos ember.Ő irányítja a nagyvezírt.
Souky Sanjay
@bakegya: Ne görcsölj.A többi sem egy Matyó baba.
kkalman
Kéretik ezt a kis köpcöst lecserélni egy háromajtós szekrényre. A vezírből még túl sok látszik.
sekele
A hírek szerint az Adóhivatal vezetőit korrupció!!! miatt kitiltotta az USA néhány másik kormánytisztviselővel egyetemben.
Ezek után az egész ország azt vizslatja, hogy hány centi látszik a Miniszterelnökünkből a csoportképen.

Ha az én közvetlen beosztottam több ezer Milliárddal nem tudna elszámolni nem úsznám meg ennyi büntivel.
vukkocska
@soljanka: tudod ez olyan, amikor a cigány megkérdezi a feleségét, hogy most nekem hiszel, vagy a szemednek. Hát ezzel Havasi is így van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.