Nagy rendőri készültség van a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete elé meghirdetett tüntetésen. A tárca épületének bejáratát bedeszkázták és kettős rendőrsorfal védi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
Bezzeg amikor a pedagógusok 80 ezres fizetés emelést kaptak, akkor nem reklamáltak, ahogyan a rendőrök, tűzoltók sem fognak majd miatta. Most meg 700 forint miatt mennek üvöltözni, amit egyébként is a szolgáltatókra terhelnek majd rá. Tudomásul kellene venni, hogy valamiből fedezni kell a béremeléseket. Persze jó az idő, nem esik az eső, vasárnap van, el kell ütni valamivel az időt...
Katalina62
@szandokan: Nem a hétszáz forint miatt kiabálnak elsősorban, de ezt ön is tudja! Persze mi ennek az adónak nem fogjuk kárát látni, na persze!
tivoli
A mi Ferink többek között ezt is mondta az öszödi beszédében:
"Én azt gondolom, hogy meg lehet csinálni. Azt gondolom, hogy lesznek konfliktusok gyerekek, igen, lesznek. Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek."
JAJMÁR
Valószínű, hogy azt mondja majd a mini.elnök, hogy hadd tüntessenek, majd hazamennek. Ezt mondta a diáktüntetésen is.
Igen, valóban, ez a nép nem csőcselék, nem fognak kockaköveket dobálni és felgyújtani a tévé székházat sem. Este hazamennek.
De mennyivel nagyobb jelentősége van ennek a tüntetésnek, mint a focihuligánok vandalizmusának.
Ezzel a "tömeggel" szemben lealázó, a semmibevevés.
Hogy is volt ez demokráciában? Kiment a miniszer, és egyezkedni kezdett? Na, ez itt nem lesz !
Ez jellemzi a hatalmi embert, a hozzáállás !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.