Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője Facebook-oldalán jelentette be, hogy szükségessé vált egy új békemenet megszervezése.

Bencsik szerint megint eljött az idő, amikor a külső nyomás miatt meg kell mutatniuk a magyaroknak, mennyire egységesek is. Olyanokat ír, hogy: "Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk: az Amerikai Egyesült Államok (USA) egy olyan birodalom, amely kizárólag a saját érdekeit nézi, célja pedig kizárólag az, hogy a Földön kivívott vezető helyzetét megőrizze és megerősítse. E cél szempontjából Magyarország egy olyan periféria, amelynek önállósulási törekvései a birodalmi hegemóniát veszélyeztetik."

Szerinte ami Magyarországot illeti: "az Orbán-kormányt a történelmi jelentőségű társadalmi beágyazottsága miatt sem most, sem később nem lehet leváltani. Eltávolítani ezért csak manipulációval lehet: a hatalmi centrumon belül kirobbantott feszültségek, a befolyásolható személyek árulásra való rábeszélése révén idővel létrehozható egy olyan helyzet, ami Orbán Viktor számára tarthatatlanná válik. Az erre irányuló kísérletek jellegzetes példája az USA által kirobbantott úgynevezett korrupciós botrány."

Bejegyzését ezzel zárja: "Szükségesnek látszik ezért egy új Békemenet megszervezése."

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"az Orbán-kormányt a történelmi jelentőségű társadalmi beágyazottsága miatt sem most, sem később nem lehet leváltani. "

Érdekes ezt Rákosi is így gondolta, sőt még az egykori hívei, azok gyerekei is így gondolják a mai hatalmasságokról. Mi több a Kiskopasz élete végéig úgy tudta, hazavárja a szeretett népe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@pbalage: 12:31 Hú, de jó buli lenne, főleg, ha előhúznánk ott a molinónkat :-D és a virslit is szeretem :)
Sajnos el kell halasztani, mert a fidess megkérte a békemenetes "tüntetőket", akikhez semmi közük amúgy, hogy most ne tüntessenek, ezek meg akkor most nem tüntetnek :-D
silber13
@miazavalami: Még csak egy valamit! Némely családi levelezésből látom, hogy 1957 deceberében a z ottani családtagot 2 kg tejport és 2 guriga 1 kilos sajtot kaptak, a helyi plébánián az Actio Chatolica szervezésében. Rá volt nyomtatvan hogy az" Amerikai nép adománya " A szétisztást a helyi plebánosirényitotta.
miazavalami
@silber13: Sztem erről azért nem tudnak sokan , köztük én is mert a szocializmusban nem volt publikálható. Az eredeti hozzászólásomban az amerikaiak segítségén a szovjet csapatok kizavarását értettem... , mert ugye azt várták sokan, illetve azt hogy a nagyhatalmak összefognak a szovjet ellen. Holott ők adtak el minket nekik.
silber13
@miazavalami: Valóban nem volt publikus, kifejezetten a templomokban olvasták fel anno a papok az akció kezdetét, és a névsort, kik kaphatnak. De általában mindenki kapott. Az állam meg szemet húnyt a dolog fölött, nem kellett annyi éhes szájat betömni.
mate03
@Horizont: A délutáni ,hírekben hallottam mikor a (békamenet) prominens szervezője azt mondta hogy most nem aktuális a szervezés,mert még nem állnak készen!Úgy látszik nem tudtak a Lengyel és az Erdélyi haverokkal beszélni! Nélkülük meg nagyon kevesen lennének! De az is lehet hogy el fogyott a pénz,mert a választás alatt ,sokba kerültek a cigányok!
kukac50
Inkább menjen! Undorító,hogy a hazugság mellett menetelnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.