A kormánypárt mindent igyekszik megtenni azért, hogy a netadó elleni tüntetést a bukott baloldal erőszakos csapásaként állítsa be. Nem futballhuligánokat, hanem politikai aktivistákat vett őrizetbe a rendőrség a Fidesz székházánál vasárnap történtek miatt - állította a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában hétfő este a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal azt mondta: a vasárnap esti, internetadó elleni tüntetés nem civil, hanem egyértelműen pártpolitikai kezdeményezés volt, a szervezők felelőssége pedig kiterjed arra, hogy a rendezvény után van-e randalírozás. „Az MSZP teljesen egyértelműen olyan embereken keresztül szerveztette meg ezt a tüntetést, akik kötődnek hozzájuk”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Te Rogán !
És ezt ki szervezte 2006 ban ?
Nem tudod ? Majd én megmondom Orbán Viktorral az élen a Fidesz !
3.bp.blogspot.com/-_F8dAXoPwCk/VE7iPGNVM-I/AAAAAAAAJcQ/tm0ct12j9UQ/s1600/2006.png
kukac50
Nagyon sokan nem szeretik a Fideszt,csak megvannak félemlítve,nem kapnak közmunkát elvesztik a járandóságukat ha nem rájuk szavaznak ennyi a történet.
szaboria1
Két 19 éves egy 21 éves egy 33 éves 35 éves és két vidékit vettek őrizetbe. Tónika erre alapozza a politikai megrendelést?
nyanya001
Te Rogán !
És ezt ki szervezte 2006 ban ?
Nem tudod ? Majd én megmondom Orbán Viktorral az élen a Fidesz !
3.bp.blogspot.com/-_F8dAXoPwCk/VE7iPGNVM-I/AAAAAAAAJcQ/tm0ct12j9UQ/s1600/2006.png
joopapa
Úgy van debil rogán mondj még nagyobb baromságokat! Ne erről beszélj mert ez már uncsi, kija francot érdekli ki szervezte, ha az mszp vagy maga az ördög szervezte nem mindegy! Arról makogj kinél vannak az áfa csalásból szerzett milliárdok! És kiket tiltottak ki az amcsik és miért!
Hellcat
"a szervezők felelőssége pedig kiterjed arra, hogy a rendezvény után van-e randalírozás." Ők szóltak előre, hogy a provokátorok terelik el a tömeget a tüntetés után...inkább a Pintért kérdezd, hol késett a rendőrség ha ők időben szóltak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.