"Reiscsökkentés" Szilárd ma reggel az ATV műsorában égette magát, és többek között arról beszélt, hogy nem vonják vissza az internetet sarcoló törvényt, a tüntetők pedig majd úgyis el fognak tűnni.

15 perc magabiztosan előadott reiscsökkentés, valótlanság és tévképzet, illetve néhány napon belül a sokadik indoklása az internet példátlan megtámadásának, ami most éppen úgy hangzik, hogy

"a befolyó pénzt mégsem rendőrök és katonák béremelésére szánják, hanem önerő lesz mintegy 100 milliárd forintnyi uniós forrás lehívásához, ami a hazai szélssávú internet fejlesztését szolgálja majd"

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
sokan megtámadták az internetadót és ki kellett találni gyorsan valami hihető sztoryt hogy az eu pénzek önerő meg az ágazat infrastruktura fejlesztésére .
Ott lóg ki a lóláb hogy adatforgalomról beszéltek aminek semmi köze a később
riszacsökkentő kopasz által elmondottakhoz . adatforgalom mérésénél egyértelmű hogy a végfelhasználók voltak megcélozva :-((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ha eltűnnek az azt jelentené, hogy megint 100.000 számra elmentek külföldre a nyelveket beszélő, képzett fiatalok. Hiszen ők voltak többségben a tüntetők között mivel a kormány oktatás, egészségügy politikája az ő jövőjüket veszi el.
Az internet korlátozása már rövid távon ellehetetlenítené őket.
mate03
@Desischado: Nekem már sok veszteni valóm ,nincsen! Meg élek a nyugdíjamból,meg a tartalékomból! De ami ebben a szerencsétlen országban folyik! No ez már vérlázító! Én csak az unokáimat féltem ,meg magamat is egy kicsit.Valószínű hogy ők is elmennek ,ebből a korrupt országból! És akkor ketten maradunk a feleségemmel! És sírhatunk utánuk!
silber13
De nem tűnnek el, arról ne is álmodj, te bugris keljfeljancsi!
Ilona2013
@csa-csa: úgykell csinálni, mint a 300 Ft-os vizitdíj esetében. Azt is eltörölték.
csa-csa
@Ilona2013: úgy kéne, de ezt nem fogják, ill. más néven ha a fejünk tetejére álluni is bevezetik. meg még mennyi mindent majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.