"Reiscsökkentés" Szilárd ma reggel az ATV műsorában égette magát, és többek között arról beszélt, hogy nem vonják vissza az internetet sarcoló törvényt, a tüntetők pedig majd úgyis el fognak tűnni.

15 perc magabiztosan előadott reiscsökkentés, valótlanság és tévképzet, illetve néhány napon belül a sokadik indoklása az internet példátlan megtámadásának, ami most éppen úgy hangzik, hogy

"a befolyó pénzt mégsem rendőrök és katonák béremelésére szánják, hanem önerő lesz mintegy 100 milliárd forintnyi uniós forrás lehívásához, ami a hazai szélssávú internet fejlesztését szolgálja majd"

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
sokan megtámadták az internetadót és ki kellett találni gyorsan valami hihető sztoryt hogy az eu pénzek önerő meg az ágazat infrastruktura fejlesztésére .
Ott lóg ki a lóláb hogy adatforgalomról beszéltek aminek semmi köze a később
riszacsökkentő kopasz által elmondottakhoz . adatforgalom mérésénél egyértelmű hogy a végfelhasználók voltak megcélozva :-((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
parasztparkoló
Be kell mondani hogy jövő héttől -23 C fok várható és akkor eltűnnek!

:-)
dömdödöm
sokan megtámadták az internetadót és ki kellett találni gyorsan valami hihető sztoryt hogy az eu pénzek önerő meg az ágazat infrastruktura fejlesztésére .
Ott lóg ki a lóláb hogy adatforgalomról beszéltek aminek semmi köze a később
riszacsökkentő kopasz által elmondottakhoz . adatforgalom mérésénél egyértelmű hogy a végfelhasználók voltak megcélozva :-((((
dömdödöm
Az adatforgalom mennyisége a szolgáltatótól teljesen független tényező így ez alapján bármilyen adót kivetni jogtalan és értelmetlen :-(
volvós
Szilárd vajda !!! Jobb, ha csendbe maradsz !!
joopapa
Ez a ogre mikor tűnik el már, annyi hülyeséget beszélt már, biztos elfáradt! Erről a foszerről egy történet jut eszembe! Nagyon régen kimentek a Nemzeti színháztól Moszkvába! Elmentek a lenin mauzóleumba is, megnézni az egykori vezért! Megkérdezték a Kiss Manyitól: Manyika milyen volt a lenin? Kicsit szép! Nem akarok viccelni senki kinézetén, de akinek ilyen feje van miért vágatja a haját tarr kopaszra! Meg nem találtak erre a posztra valami szimpatikusabb embert, például egy nőt( nem a gabcikát a selmeciék lányát)
Bercifiu
@parasztparkoló: Faszjankó! A lopott pénzből fussa az internetadó?
pbalage
ennek a szilárd nevű hülyének rá kéne írni a rezsicsökker számlájára, hogy az idén ennyit meg ennyit spórolt.
Egybites agyú ez az ürge, de szerencsére még maradt szürkeállomány az országban, minden agyas propellleresnek köszi!
silber13
Ez az ürge maga amegtestesült szellemi toprongy! Ennyi!
nyanya001
Mennyivel egyszerűbb lenne ha ti tűnnétek el abba a vasporosba !
levarosbukta
Rezsicsökkentéses megbukott hülyeszilárd lett a feláldozható paraszt, a vezérürü meg Svájcban röhög a markában.
Ilona2013
annak idején a böszmét hasonló kijelentésért megkövezték. Ennek az embernek meg engedik a sok böszmeséget ontani magából. Mi az, hogy engedik, megkövetelik. Menjen/ek a franba.
Strong
Még szabad kérdezni? :-)

Csak egy felvetésem lenne:
A cég, (picike) ahol dolgozok - havi 3.700 Ft internetdíjat fizet...
Max 5.000 Ft...lesz az áthárított adó (és lesz, mert használjuk) ...

..és várjuk el, hogy majd az UPC fizesse ki az adót...merthát áthárítjuk...

Tehát szolgáltat is felénk...továbbá minden hónapban hozzátesz 1.300 ft-ot - amit ugye befizet adónak...

igen! ez hihető...
csa-csa
így van! előbb-utóbb elunják, hogy tiltakozhatnak ahogy akarnak, meg lesz az internet adó! Majd dühöngünk egy két sort és akkor is bevezetik! Vonulhatunk ahogy akarunk, sokat nem tehetünk. Már rég el van döntve!
szöszmösz
@csa-csa: Én is azt gondolom, hogy az arrogáns, a lakosságot hülyének néző, lekezelő
pökhendi kormánynak már kész a mindenkit lehengerlő, úgyis az van amit én akarok
koreográfiája. Úgy gondolják minden csoda 3 napig tart, azt elfelejti a nép, mint a többi elfogadhatatlan disznóságot. Hosszú lenne a sor , ha elkezdeném leírni.
simmering73
Amerika már tavaly megmondta. Magyarország túl van azon a ponton, hogy demokratikus úton le lehessen váltani a kormányt.
csa-csa
@szöszmösz: ..."úgyis az van amit én akarok .."
igen! eddig sem volt másként!
történt bármi is amikor a pl. gyurcsi, vagy bármelyik elődje, utódja intézkedései ellen tüntettek?!?
a nép ugyan nem felejti el egyik elfogadhatatlan disznóságot sem, de ez eddig egyetlen mocsadék kormányt sem érdekelte és nem is fogja. ezért igen! mi csinálhatunk amit akarunk meg ők is! Azért egyet nem akarok! lövöldözést!, vandalizmust, ártatlan áldozatokat!
Grafix69
Ennyi baromságot amit ez a lény mond és közben nem röhögte el magát a saját baromságain.
Desischado
@Horizont: Értelmes dolgokat mondtak, de nekem legjobban az az idősebb úr tetszett, aki nyíltan mondta, hogy lopnak, csalnak, és az utána lévő fiataember, aki szintén nagyon világosan fogalmazott, hogy nem jó felé m,együnk. Remélem, lesz még ilyen megmozdulás, mert ezek csak az erőből értenek!
EcsiAntal
@simmering73: nem értelek --volt 3 demokratikus választás akkor hol a bibi --csak azt ne mond hogy kevesen voltak --de miért is ??? lehet hogy az el nem menteknek jó ahogy most van és ezek kb. 4 millióan vannak --mert ha nekem valami nem tetszik teszek ellene pl: elmegyek szavazni !!! hogy jobb legyen --de ha nem megy el ??? akkor mi is van ???
Cicamama55
@EcsiAntal: Sajnos az, amit hazánkban napjainkban megélünk, tapasztalunk.
egyember
@EcsiAntal: A fidesz minden eddigi választáson folyamatosan kevesebb szavazatot kapott. Ezzel szemben mindig több hatalmat szerzett. Ez azért jelent valamit a választások demokratikusságáról.
A "Divide et impera!" alkalmazásának csúcsát produkálja.
Ez persze nem menti az "ellenzéki" pártokat, megérdemlik a sorsukat. De azért eszembe jut (végigéltem) '56. Akkor nem volt LÁTHATÓ ellenzék, és nem volt más párt, mint az "egypárt", akit egy világhatalom támogatott/védett. És volt '56!
Most mi van?
Desischado
Azért Most nagyon észnél kell lennünk, mert ha nem tartunk ki, és abbahagyjuk, onnantól végünk, mert mindent lenyomnak a torkunkon! Vérszemet kapnának mégjobban! Ezért kell most kitartanunk, és NEM ABBAHAGYNI A TÜNTETÉST!!!
Tulipánfa
Itt tartunk. A kontraszelektált szolgák gátlástalanul hazudoznak. A rendszer működik, az alkotó Svájcban pihen(vagy kezelik). Az áldozatok próbálkoznak.
kukac50
Polgármesterséget nem tudtad megnyerni akkor tűnj el végleg a közéletből.
bakegya
@csa-csa: MÁR VAN FOLYAMATOSAN-ÉS AZ ÁRTATLAN ÁLDOZATOK EGYRE CSAKKK GYŰLNEK ÉS GYŰLNEK-csendben eltüntetik őket -méghozzá Orbán Viktor első kézből kiadott parancsára.
bakegya
Ez az abszolút reprezentatív szemét akit minden magyar ember ekkora disznóra mi hízlaltunk fel.Szociális biztosított!!!
Ez a pali egy közös teher-a gazdájával az élen, a magyar nép nyakán.
bakegya
CSÖND LESZ-EL LESZTEK MAGYAROK HALLGATTATVA!-UGYAN ÚGY MINT EDDIG IS!!!
CSÖNDDDDDDDDDDDD LESZ!-a fidess csönd birodalmát vízionálta németh szilárd orbánfőkutyafaxa!-a VILÁGHÁLÓT IS LEGYŐZI ORBÁN VICCTOR.
F_Viktor
@EcsiAntal: Írod:
"...volt 3 demokratikus választás..."

Mondod te, hogy demokratikus, a 2/3 által nem befolyásolt választások voltak:
index.hu/belfold/budapest/2014/10/28/4_mandatumot_es_tobbseget_adott_tarlosnak_a_valasztasi_torveny_modositasa/
szaboria1
@EcsiAntal: A vidéki szavazók mindig is azokra szavaznak akik a település hangadói.
Itt nálunk is azt hangoztatták még a bolt villany reklámján is hogy csak a fidesz. Ellenjelöltek nem tudtak pl. plakátokat kihelyezni mert nem adtak rá engedély.
Yoda69
Remelem nem arra gondolt ez az idiota, hogy mint anno a komcsi idokben, majd jon az ej leple alatt egy fekete auto, es egyenkent begyujtik es eltuntetik a nekik nem tettszo szemelyeket. Bar nem lepodnek meg rajta.
mate03
@Desischado: Ezekből a fiatal értelmes srácokból,lesz az új ellenzék! Ezek nem fogják abbahagyni!Vén szar vagyok már,de ha lesz tüntetés,esküszöm hogy ,fel utazok!
aremy
@EcsiAntal: demokratikus??az állítólagos 2/3 az úgy oszlik meg hogy 1/3 fidesses1/3 ki- vezényelet állmi dolgozó és 1/3 a meg vásároltak. így nézve akkor lehet hogy ők a
leg kisebbség no mert szerintem igen.
Desischado
@mate03: Először is kérlek, ne tituláld magad "v sz-nak, / le sem írom!) mert nem vagy az!
A mondanivalód, világos, értelmes, és eléggé tájékozott is vagy. A kor pedig csak egy szám, az a lényeg, belülről mennyire érzed magad fiatalnak!
ÉS remélem igazad lesz, hogy formálódik kifelé az új ellenzék! De bevallom, attól félek, hogy mivel állítólag még sem lesz internet adó, szépen elül a tüntetés, mert ezek a fiatalok is azért mentek ki, mert tudják, hogy akkor vége a korlátlan internetezésnek, ami őket érzékenyen érintené. De biztos vagyok benne, hogy például a szociális temetés, és a szoci háló újabb megkurtításáért nem tüntetnének, pedig azért is kéne, és sok minden másért is! Nincs összefogás, ezért tud a rablóbanda mindent megtenni! Bár ne lenne igazam!
Ui: Én is megyek tüntetni, mert ezt már nem lehet kibírni! Itt lassan már a levegőért is adózni kell, aki szegény, az meg vígan megdögölhet! Épp még nem mondják ki nyíltan! Rengeteg van már a rovásukon, engem csak az érdekelne, mikor buknak már meg!!!
Dr. Felipe
Minden fideSSesnek ekkora feje van? Elfajzott korcsok.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Igen, nézd csak meg Tompika elhízott, alkesz kerek lángos-képét...
pbalage
ez a szerencsétlen zsírmajom még mindig azt hiszi, hogy ő a királykobra.
coni
Ha eltűnnek az azt jelentené, hogy megint 100.000 számra elmentek külföldre a nyelveket beszélő, képzett fiatalok. Hiszen ők voltak többségben a tüntetők között mivel a kormány oktatás, egészségügy politikája az ő jövőjüket veszi el.
Az internet korlátozása már rövid távon ellehetetlenítené őket.
mate03
@Desischado: Nekem már sok veszteni valóm ,nincsen! Meg élek a nyugdíjamból,meg a tartalékomból! De ami ebben a szerencsétlen országban folyik! No ez már vérlázító! Én csak az unokáimat féltem ,meg magamat is egy kicsit.Valószínű hogy ők is elmennek ,ebből a korrupt országból! És akkor ketten maradunk a feleségemmel! És sírhatunk utánuk!
silber13
De nem tűnnek el, arról ne is álmodj, te bugris keljfeljancsi!
Ilona2013
@csa-csa: úgykell csinálni, mint a 300 Ft-os vizitdíj esetében. Azt is eltörölték.
csa-csa
@Ilona2013: úgy kéne, de ezt nem fogják, ill. más néven ha a fejünk tetejére álluni is bevezetik. meg még mennyi mindent majd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.