A választás előestéjén bekövetkezett tragédiát követően a police.hu honlapon az jelent meg, hogy egy osztrák rendszámú Mercedes típusú személygépjármű, amit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezetett, elgázolt egy, az úttesten tartózkodó...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
A tettes ismeretlen! És a megrendelő(k)? :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@gibgab: Juszt Lászlót az első Orbán kormány idején a fiával zsarolta ..., a gyereknek autójának a fékét piszkálták meg. Talán Kende könyvében mondta el Juszt.

Az 5 rendőr esete mögött nagyon sokan az akkori bel*****tert látták, mint aki a szálakat mozgatta.
gibgab
@nusika: Bizony, bizony. Nagyon "büdös" itt minden. Ezt az Együttnek, de a többi ellenzéki pártnak sem szabad annyiban hagynia, mert holnap lehet, hogy ők is így járnak, ill. a megfélemlítés légkörében gyengül (végelgyengül !!) az ellenzék.Minden körülményt egészen pontosan tisztázni kell, és nyilvánosságra is kell hozni.
Főlökött
@F_Viktor: Ez egy hosszabb történet..., Közrejátszott Pintér kicsinálása is, amit utána megköszönt az érintettnek, kézzel foghatóan. Ez egy adok - kapok játszma volt, ahol Juszt vesztett.
Le is zárta azzal, lehet, megérdemeltem! Ki tudja, mi volt a háttérben, mi volt az igazság? JUSZT SEM EGY SZENT :)
1000 év múlva +tudhatjuk mi is volt :) mivel addig titkosították :) (nem) Véletlenül...
F_Viktor
@Főlökött: Pintért sikerült annyira "kicsinálnia", hogy 2010-ben és 2014-ben is ő volt az egyetlen miniszter akit nem Orbán jelölt ki, hanem maga Pintér jelentkezett be a posztért.
Biztosan nem véletlen, Pintér a markában tarthatja Orbán golyóit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.