A választás előestéjén bekövetkezett tragédiát követően a police.hu honlapon az jelent meg, hogy egy osztrák rendszámú Mercedes típusú személygépjármű, amit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezetett, elgázolt egy, az úttesten tartózkodó...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
A tettes ismeretlen! És a megrendelő(k)? :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Érdekes történet, miféle rendőrök lehettek ezek? Nem ellenőrizték le a balesetet okozó jogosítványát? minden rendőrautóban ott van a - még egyelőre adómentes - számítógép. Persze, lehet, hogy osztrák jogsit mutatott az illető, de akkor fel kellett volna venni a kapcsolatot az osztrák rendőrséggel, hogy engedhették el ezt az embert? Beült az autójába, és átment a határon? Gyanús, gyanús...
F_Viktor
Ebben az ügyben minden olyan életszerű...
Ma Magyarországon, bárki igazolhatja magát hamis személyi okmányokkal, o'szt lehet tovább sétálni? Kivéve, ha egy használhatatlan egérrel megdobod a fityesz székházát, mert akkor jön az előzetes, meg a bíróság?

Csodálkoznunk nem kell, minden diktatúra velejárója, hogy a Viktátorok gyilkosságok útján megszabadulnak politikai ellenfeleiktől.
tivoli
@JAJMÁR: "A Népszava időközben olyan információhoz jutott, mely szerint a Mercedes vezetője - aki a helyszínelést követően Ausztriába távozott - valójában egy olyan személy okmányaival igazolta magát a rendőröknek, aki évekkel korábban meghalt."
soljanka
Valamelyik nagykutya ügyvéd igazán oeltétedaállhatna a család mögé - Magyar szokott ilyet.
Akkor megvan a rendszám és a név.
Mert így csak újságírói feltételezés.
F_Viktor
@JAJMÁR: Ahogyan téged nem engednek tovább utadon egy közúti ellenőrzés során, míg nem tisztázzák személyazonosságodat, úgy egy osztrák állampolgár esetében is így járnak el. S ekkor még nem okoztál halálos kimenetelű balesetet.
bakegya
Ha hamis adatokkal igazolta magát egy osztrák -magyar kettős állampolgár akkor mitől ismeretlen a tettes-hogyan engedhették szabadon-ki is valójában a gázoló-minek okán nincs letartóztatásban egy halálos gázolás tettese-kik ezek az intézkedő rendőreink,névvel címmel akik helyszíneltek-ugyanis itt nagyon sok az intézkedés kapcsán is a hézag,homályos pont!!!-pont ott ahol politikai okból ilyen fontos volt eltakarítani Mészáros Lőrinc útjából egy igaz, de nagyon szegény embert a helyi önkormányzati választás előestéjén???!!!-ez bérgyilkosság volt!
sentinel216
Váradi András találkozhatott volna egy ritka afrikai mérges kígyóval is. Az agg osztrák kisnyugdíjas azóta nyaralót vett magának a francia tengerparton és békésen éli életét, ami még hátra van neki.
Jankó123
A tettes ismeretlen! És a megrendelő(k)? :-)
bubu1
@lópicigáspár: :)
Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
human
Ha ezt nem tisztázza a rendőrség, akkor Welsz után ez már nagyon gáz lesz.
pbalage
@sentinel216: lehet, hogy szegény Váradi Andrásról később kiderül, hogy dekompressziós nitrogénkicsapódásos sokkban halt meg (tudod, ez az a búvárbetegség) , és senki sem ütötte el, ráadásul még a nyakára sem tolattak vissza véletlenül kétszer.

:(
sentinel216
@soljanka: 1, kapott a család akkora bánatpénzt, hogy ne forduljanak ügyvédhez,
2, kaptak bánatpénzt + kedélyes rábeszélést 3 - 4 marcona mészáros pribéktől, hogy ne forduljanak ügyvédhez,
3, nem kaptak semmit, de megígérték nekik, hogy beszántják őket az András trágyája mellé, ezért nem fordultak ügyvédhez
4, ügyvédnek nem üzlet egy ilyen - ír gázolóhoz hasonló - elhúzódó ügybe belevágni, főleg egy nincstelen juhász esetében
soljanka
@sentinel216: Az 1-3-ig valószínűsíthető, de azért mindig van ügyvéd, aki elvállalja az ilyen ügyeket, már csak azért is, hogy a köztudatban maradjon.
dr. prédikátor
Nincs itt semmi titok! Valaki megrendelte a gyilkosságot/ na kinek állt érdekében?/valaki/k/ pedig végrehajtották!Nem kell találgatni az eddigi halálesetek egy irányba mutatnak!!!
nyanya001
@human: Majd valami ordas hazugságot gyártanak
az a lényeg,, hogy sikerült eltenni láb alól !
A csend mindennél árulkodóbb, hallgatnak mint a sír !
human
@nyanya001: Nem feltétlenül gondolom, hogy a fidesznek köze lenne az esethez, de az is lehet, hogy egy túlbuzgó fideszhívő szándékos akciójáról van szó és ezt szintén nem szabad senkinek megtudni. Ez is lehet a titkolózás hátterében.
Sajnos számtalanszor láthattuk már, hogy mikre képesek a hívők a vezérnek való megfeleléstől hajtva.
kukac50
Mészáros Lőrincnek állt érdekében a választások miatt.
Van pénze lefizetett valakit.
F_Viktor
@kukac50: Feljebb, magasabb szférában gondolkodj...
F_Viktor
@human: Amikor a rendőrség, a helyszínelők munkájában is életszerútlen dolgok merülnek fel, akkor nem egy fityesz troll akciója bontakozik ki.
hetöndöe
Rettentően bűzlik ez az ügy és a rendőrségi eljárás is.
bencemacska
Miután politikai szereplőről van szó, a rendőrségnek fokozott figyelemmel kellett volna eljárni ebben az ügyben!
Mi az, hogy úgy engedték el a gázolót, hogy azóta ismeretlen tettes lett?! Hogy hibás volt-e az más lapra tartozik. De hogy ismeretlenné nyilvánítsák, mikor nem cserbenhagyó! Azt lehetett olvasni, hogy ő hívta a mentőket!
human
@F_Viktor: Az ír gázolónál is elég életszerűtlen volt, hogy visszaadták a papírjait és hagyták elmenni. Mondjuk az is a fidesz kormány alatt történt.
Főlökött
@human: Ne hogy azt tessék gondolni - gáz lesz, nem Welsz volt az egyetlen, pl.:

444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/

De tudok több ilyen esetet, pl. Welsz érdekeltségi köréből van olyan személy, akit előzetesbe tettek, 1 hét múlva meghalt.
Valahogy nagyon fogynak ezen személyek, ismeretlen, feltáratlan események kapcsán.
bencemacska
@tivoli: Igazad van erről el is feledkeztünk. Nem soroltam és sem Az "Önkezével..." tagok sorába!
A miért meg van már???
tivoli
@bencemacska: Nem láttam, nem hallottam semmit.
De még a Békés-megyei olajügy rendőrtiszt öngyilkossága sincs tisztázva.
bencemacska
@tivoli: Igazad van, de az korábban volt, az az olaj ügyekhez tartozik, és ott önmagában össze lehetne egy csokorra valót gyűjteni!

A mostani egy másik ügy csoport, ez az "önként és dalolva eladom az államnak bagóért" kategória.

Az MSZP-s Simon ,ég nem unja a házi őrizetet?
tivoli
@bencemacska: Így megy ez üzleti körökben.. Sok dolog van, amiről nem is sejtjük, mi van a háttérben és talán nem is életbiztosítás emlegetni.
Mert ugye a híradások csak a legnyilvánvalóbb esetekről adnak hírt, de mennyi baleset lehet még a hátsóbb sorokban.

Simonnak is lehet csak addig biztos, míg őrzik.
bencemacska
@tivoli: Lehet, hogy a nyomozás végére kiderül, Váradi Andráson a saját kocsija ment keresztül???
F_Viktor
@human: Az ír gázoló nem hamis papírokkal, egy évekkel korábban elhunyt személyazonosságával igazolta magát.
tivoli
@bencemacska: Még az sem lehetetlen. Az öregúr csak szemtanú volt, aki a rendőröket értesítette.
bencemacska
@tivoli: De mi van akkor, ha igaz, hogy az öregúr már előbb elhunyt?!
tivoli
@bencemacska: ma, 14:50
Hivatalosan erről nem hallottam, csak azt, hogy ez az öregúr egy másik, évekkel ezelőtt elhunyt öregúr papírjaival igazolta magát.
bencemacska
@tivoli: Igazad van, bár a lényeg ugyanaz!
tivoli
@bencemacska: Na, ettől gyanús a gyanús. Miért kell egy öregúrnak, gázolás után egy elhunyt öregúr okmányival igazolnia magát?
bencemacska
@tivoli: Szerintem az osztrák igazolványokban is van fénykép! Gondolom nem csak a jogosítványát nézték meg, hanem egyéb igazolványát is!!!
F_Viktor
@bencemacska: @tivoli: S az nem szerepelt a hírekben, hogy az "öregúr", aki egy évekkel ezelőtt elhunyt osztrák-magyar állampolgárságú "öregúr" okmányával igazolta magát, mellette, mögötte ült-e valami "fiatalúr"?
Mert mit keres egy "öregúr" este a világ végén?
Közben most már azt sem lehet tudni, hogy az "öregúr" mely országnak az állampolgára.
Az autó adatai titkosak? A típusán kívül mást nem olvastam róla.
tivoli
@bencemacska: @F_Viktor: Semmi új hírt nem hallottam, de lehet, hogy a régi sem igaz.
bencemacska
@tivoli: @F_Viktor: Sajnos a sötétben tapogatózunk. Tudtommal annyi a hivatalos, hogy ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. A többi fantázia, kinek, kinek a vérmérséklete szerint!
F_Viktor
@bencemacska: @tivoli: Tudom, hogy ennyi a hivatalos hír, mi csak az ismeretlen tettes miatt értetlenkedünk. Azon, hogy a rend őreinek mai technikai színvonala mellett el lehet tűnni a képből egy több éve halott személy irataival.
Nagyon félre kellett ehhez nézni valaki(k)nek.
gibgab
Vancsik Zoltán (volt MSZP-s országgyűlési képviselő) állítólagos balesete kapcsán íródott ez a cikk 2001-ben. Érdemes ezt is elolvasni:
magyarnarancs.hu/publicisztika/valahol_utat_vesztettunk-54032
gibgab
@tivoli: Volt ott több is!
www.origo.hu/itthon/20001128milyen.html
"Milyen körülmények között történt az öt rendőr halála az elmúlt években Békés megyében?"
bencemacska
@gibgab: Azóta már elfelejtettük a kérdőjeleket is!
nusika
@tivoli: Miért is volt nála? Ha valaki elhalálozik, annak elveszik az igazolványait és halotti anyakönyvi kivonatot kapnak a hozzátartózók. Ez fel volt készülve vagy felkészítve a "munkára"!
tivoli
@gibgab: Tudhatni valami konkrétet azóta? Gondolom nem.
tivoli
@nusika: ma, 17:06
Ha én azt tudnám!
De a befejező mondatod további kérdéseket vethet fel.
F_Viktor
@gibgab: Juszt Lászlót az első Orbán kormány idején a fiával zsarolta ..., a gyereknek autójának a fékét piszkálták meg. Talán Kende könyvében mondta el Juszt.

Az 5 rendőr esete mögött nagyon sokan az akkori bel*****tert látták, mint aki a szálakat mozgatta.
gibgab
@nusika: Bizony, bizony. Nagyon "büdös" itt minden. Ezt az Együttnek, de a többi ellenzéki pártnak sem szabad annyiban hagynia, mert holnap lehet, hogy ők is így járnak, ill. a megfélemlítés légkörében gyengül (végelgyengül !!) az ellenzék.Minden körülményt egészen pontosan tisztázni kell, és nyilvánosságra is kell hozni.
Főlökött
@F_Viktor: Ez egy hosszabb történet..., Közrejátszott Pintér kicsinálása is, amit utána megköszönt az érintettnek, kézzel foghatóan. Ez egy adok - kapok játszma volt, ahol Juszt vesztett.
Le is zárta azzal, lehet, megérdemeltem! Ki tudja, mi volt a háttérben, mi volt az igazság? JUSZT SEM EGY SZENT :)
1000 év múlva +tudhatjuk mi is volt :) mivel addig titkosították :) (nem) Véletlenül...
F_Viktor
@Főlökött: Pintért sikerült annyira "kicsinálnia", hogy 2010-ben és 2014-ben is ő volt az egyetlen miniszter akit nem Orbán jelölt ki, hanem maga Pintér jelentkezett be a posztért.
Biztosan nem véletlen, Pintér a markában tarthatja Orbán golyóit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.