Hivatalos látogatást tesz Ausztráliában és Új-Zélandon Kövér László házelnök novemberben - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke pénteken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
JAJJJ!!! NEEEEEEE ! John Key- t most valasztottuk meg 3-szor, mert olyan jo fej, de az Isten szerelmere,...Mi nem putyin csatlosai, hanem II. Erzsebet alattvaloi vagyunk!( En meg nem, de ami kesik, az elmulik...:o)))))

Sajnos, ha jon, akkor Wellingtonba jon , mert ott a Beehive (Mehkas = igy hivjak az itteni parlamentet az epulet formaja miatt) , en viszont nem tudok olyan messzire kopniiiii!!!

Na de ha lehozzak ide, hogy lasson egy kis mintagazdasagot...Majd akkor...Holnap szolok a christchurchi Magyar Klub vezetojenek, hogy kerdezze meg, hanyan tudnak elmenni tuntetni ellene...
Utoljara Torgyan Pubit erdekeltek a birkak... Ja, jon mintat venni a birkamenetre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@F_Viktor: Az itteniekre nem nagyon, mert nincs mitol hanyattesnunk... Ide ugyan csak a Duna Tv adasa jut el, de egyebkent mindenkinek van.o.i rokona, ismerose, valamint itt inkabb a BBC, CNN, Aljazeera meg az RT hirmusora a mervado, nem a HirTv meg a Tv2...:o))))
Ha Christchurchbe jon, az meg mindig 520 km-re van tolem, ide , legdelebbre mar nem fog eljonni, mondom, ha csak nem akarja a vilag legdelebbi lakott teruletet megtekinteni, ami tolem kb. 45 perc autoutra, 60 km.re van... (Itt szigoruan be kell tarrani a sebesseghatarokat, mert eros pontokat, vagy akar a jogsidat is elveszitheted. Lakott teruleten 50 km, mashol max 100 km)
F_Viktor
@karma1: A christchurchi magyar klubban mi vélemény a magyar kormányról?
karma1
@F_Viktor: Mivel urijanyka vo'nek, csak annyit mondhatok: lesujto. Ha ugyanezt ket stubby kozott kerdezed, (ami 33 ccl 4%-os sor, amit itt a fijjuk isznak), akkor ugy utaljak a mostani kormanyt, mint a sz@rt. Mindenkinek van rokona, baratja otthon, es ok nem hazudnak,mint az en csaladom es ismeroseim sem.

Azt az egyet jegyzik csak meg a magyarok (meg a kiwik is, akik mostanaban jartak Ma.o.-n), hogy sokkal olcsobb minden, mint itt.
De mikor elmondom nekik, hogy a 47000 forint minimalber az kb 235 ujzelandi dollarnak felel meg, akkor bennuk fagy a szo... (ez 2 napi brutto keresetem itt, ennek a 80 %at kapom kezhez). Azert meg szoktak kwrdezni a biztonsag kedveert, hogy HETENTE? NEM,! HAVONTA!, olyankor legyintenek egyet, es otthagynak, mert azt gondoljak, felrebeszelek... (Itt szokott "leulni" a tarsalgasunk altalaban, ha a hazarol van szo,... Jobb esetben ilyenkor hozzateszik: Mar ertem, miert akarnak olyan sokan beutazni toletek meg Romaniabol...

Nem kapna meleg barati olelgetest itt delen, az tuti...
Egyebkent no comment...
F_Viktor
@karma1: Örülök, hogy a világ másik felén is reálisan látják a magyarok az itteni helyzetet :-)
FB-on megkeresem ezt a közösséget.
tivoli
@F_Viktor: copikálunk? copikálunk?
úgysem fogadnak örökbe. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.