Délelőtt még nőnek gondolta John Kerryt. Ez a részlet már nem olvasható a Magyar Nemzet összefoglalójában. Módosította a Magyar Nemzet a magyarság szellemi központjának, Kövér Lászlónak a nyilatkozatát. A lap a Hír Tv-n futó, Magyarország Élőben (!) című műsor ma esti adásának tartalmát ismertette előre. Ebben Kövér szokásos éleslátásával foglalta össze mindazt, amit a Magyarország ellen zajló nemzetközi támadásról érdemes tudni. Többek között arról, hogy milyen háttéremberek befolyásolják a hivatalban lévő külügyminiszter asszony politikáját. Nem sokkal azután, hogy megírtuk, hogy egy jó másfél éve az Egyesült Államok külügyminisztere John Kerry, és nem Hillary Clinton, akire Kövér vélhetően gondolt, a vonatkozó rész egyszerűen eltűnt az interjú összefoglalójából:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Őtahósága megint fejjel rohant a ganédombnak.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Öregpubi
Ez egyszerűen elképesztő. Ilyeneket egy komoly fantáziájú író sem tudna kitalálni. És ezek az emberek döntenek a mi életünkről, nyilatkozik az EU kilépésről, mellesleg amit legitim népszavazással döntött el a nemzet. Ő kilép!!! Milyen felhatalmazás alapján?? Szégyellem magam, hogy ilyen emberek képviselnek.
Fradigege
Sunnyogásból ötös. Megy most hirtelen a tisztára mosás. Eléggé beégett.
kkalman
Gyökér Kövér! Neked már az is nagy szellemi kihívás, hogy azt tudd legalább, hogy egy országnak van külügyminisztere. Szégyellem, hogy Te vagy az ország egyik főméltósága. Igaz, a másik kettővel sem lehet dicsekedni.
silber13
Egy ilyen nagykaliberű embertől igazán nem várható el, hogy minden kis piszlicsáré dolgot az amúgy is ezernyi gonddal,megoldandó problémával telezsúfolt fejében tartson!:-)))
Főlökött
Virág - elvtárs is megmondta, "nyugaton a helyzet fokozódik"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.