"Kifosztott" irodát talált a héten munkába állt gyöngyössolymosi polgármester. A választás után felmondott a jegyző is. – Az ott dolgozók kíséretében néztem körül az épületben, s azokat a helyiségeket látogattuk végig, amelyekhez volt kulcs. A polgármesteri irodában iratok nem, csak bútorok maradtak, a számítógépeket, azok merevlemezeit lecserélték. Még a csontvázak sem tudnak kiesni a szekrényből, mert azokat is elvitték – számolt be első tapasztalatairól Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna a heol.hu tudósítása szerint. Elmondta: az előző polgármester csak a választást követő hajnalban engedte Egerbe vinni az eredményről szóló jegyzőkönyvet. Nyilasné elődjével, Szolcsák Gyulával nem tudta fölvenni a kapcsolatot, vele csak az átadás-átvételkor találkozott, korábban telefonon sem tudta elérni. Több szigorú elszámolású dokumentumot – köztük a polgármester és felesége szabadságos tömbjét, utóbbi teljes személyi anyagát – sem találtak meg, bár a régi polgármester szerint azoknak a...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na valahogy így fogja a fityesz is eltüntetni a dolgokat, itt a minta hogyan fogják csinálni majd ha egyszer megbuknak ( remélem előbb mint utóbb) ! A fityesz is elöszőr a lóvét menti, majd ha megbuknak eltüntetik a bizonyítékokat is! De azért remélem a bukott polgi is a sitten végzi,és néhány önérzetes lakós elbeszélget vele!!!
human
Sajnos szerintem ha mindent sikerült eltüntetni, akkor nincs mit tenni. Akkor arra kell koncentrálni, hogy jobban és tisztességesebben vezessék a várost, mint az előd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.