Csókoltatom én is a halakat, a vadakat, a madarakat. Csakhogy kedvében járjak Semjén Zsolt fővadásznak. Aki nem tréfál, nem is pihen. Fölült a magyar közélet aktuálisan nagyon fontos témáira, és jól belecsapott a lecsóba. Vadhúst a közétkeztetésbe minisztériumi támogatással! - követelte a vásárosnaményi vadásznapon.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ökörnyállal kezdődő, must szagú és mustárgáz illatú őszben, egy vadászaton vettem részt. Emlékszem egy októberre, mikor néhány napig az erdőben éltem, tölgyek és vezérigazgatók között egy szállodában. A szálloda finom volt és természetesen a hozzávaló október is finom volt, mintha az igazgatóság mindent elkövetne, hogy jó minőségű évszakot nyújtson elkényeztetett vendégeinek. :)
karma1
@verőce21: ... es akkor megkerdezte a szervezo: "Veroce elvtars, ma mit toljunk be a celkeresztje ele: szarvast, ozet vagy vaddisznot? "

Bocsika, ezt nem hagyhattam ki!...: o))))))
KERKA
@verőce21: Festői képet írtál az őszi vadászatról. De kihagytad a dürrögést és a barcogást.:))
Az igazság az, hogy a mai vadászoknak semmi érdekük- közük nincs a vadászat- vadgazdálkodáshoz. A mai vadásztársaságokba milliókért lehet bejutni, vadászni pedig a Semjén féle úri-muri társaságoknak lehet. Azoknak, akik ezt meg tudják fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.