Jövőre 1,3 százalékos foglalkoztatottságbővülést vár a kormány, tehát mintegy 54 ezerrel több munkahely jöhet létre. A bérükre meg is van a fedezet, hiszen a benyújtott költségvetésben, számításaink szerint, az ideinél 39 milliárddal többet különítettetek el a közmunkásokra. Sok valódi új munkahelyre tehát nem nagyon számíthat a kormány 2015-ben.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Önnek is lehet helye a közmunkások között!

Ne röhögj fideszes tetű, neked is szól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ajánlanám a @szandokan figyelmébe !
A szociális támogatásokon belül egyetlen tétel emelkedik, a közmunkásokra jutó pénz. Ez viszont több okból sem ad kitörési lehetőséget, sőt még el is zárja a kitörés csatornáit, hiszen aki közmunkát végez, nem tudja képezni magát, kevesebb esélye van állást keresni.

A Magyar Szegénységellenes Hálózat kutatása szerint a közmunkások 59%-nál előfordult az elmúlt egy évben, hogy nem jutott pénze ennivalóra, 43%-uk volt, hogy nem tudta fűteni a lakását az elmúlt egy évben. Ennivaló, fűtés és, mondjuk, ruhára, közlekedésre jutó pénz nélkül pedig elképzelhetetlen az álláskeresés.
magyarinfo.blog.hu/2014/11/03/szocialis_bombat_hoz_a_koltsegvetes?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
tivoli
A kiéheztetett ember sok mindenre képes. Lehet ez a végső cél?
Bár én azt hiszem, az ide írogatók távol vannak ettől.
Clavigo
@tivoli: ""az ideirogatók távol vannak ettől""...Valószínű nem akarnak,,és én sem ebbe a helyzetbe kerülni,,pártunk,qrmányunk,,és Kegyes Vezetőnk jó voltából.Bármilyen fényes jövőt vizionál ebben az irányban a felcsuti Padisah...nekünk.
tivoli
Vannak önbeteljesítő jóslatok. Ha elhiszed, hogy ez veled megtörténhet, akkor meg is fog történni!@Clavigo:
szöszmösz
@tivoli: Régi terminológia, a cél meg többesélyes. Persze Én csak írogatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.