Az internettel kapcsolatos nemzeti konzultáció január közepére összeálló kérdései azt hivatottak majd körüljárni, hogy az internetfelhasználók hogyan tudják minél szabadabban, minél többen és minél olcsóbban használni a világhálót – közölte a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért felelős fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő csütörtöki balatonfüredi sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás megerősítette, hogy már a konzultáció előkészítése során is számítanak mindenkinek a véleményére, amelyeket a legkülönfélébb online felületeken várnak november közepétől. Hozzátette: az így összegyűjtött témákból állítják majd össze január közepére a nemzeti konzultáció kérdéseit. Leszögezte azt is: a nemzeti konzultáció nem az internetadóról szól majd, mert "olyan nem lesz".

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: egy digitális témáról szóló digitális konzultációra készülnek, amelynek a Magyarországon internetet használó 7,5 millió ember részese lehet, sőt, azokat is igyekeznek megszólítani, akik jelenleg még nem használják a világhálót.

A politikus megjegyezte, hogy a digitális ökoszisztémának nevezett sokszereplős rendszerbe mások mellett beletartoznak a tartalomszolgáltatók és -előállítók, de a legfontosabb szereplői az internet felhasználói. Közülük a nemzeti konzultáció legfontosabb szereplői a fiatalok lesznek, akiknek a véleményére kiemelten számítanak – tette hozzá Deutsch Tamás.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Igyál még egy fröccsöt tompika abból a 220 ajróból, amit jogszabályellenesen veszel fel a mocskos Unio pénzéből...
pbalage
@soljanka: azért, mert Brüsszel kicsit északabbra van, korábban lehullottak a levelek, és már régebben összesöpörte.
ancika
Hazajött, mert itthon jobb a fröccs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.