Pénteken markáns fronthatás nem érvényesül, de továbbra is a kettősfronti tünetetek határozzák meg a közérzetet - írta előrejelzésében a Meteoklinika.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Én meg már tisztára azt hittem, azért,
mert csak egy órácskát sikerült aludnom az éjjel.
lópicigáspár
@m.macskosz: Egy kis altató segít! Én lefekvés előtt mindig beveszek egyet, vagy kettőt. Házi vegyi páleszből! :-) A nappal viszont kibírhatatlan! Ezt a sok féleszű rendőrt az utakon...! Belekötnek az élő fába is, hogy egy kis bírságot tudjanak kisajtolni a népből! És ez fog menni öt hétig, hogy a fene egye meg őket is meg aki kitalálta is!
m.macskosz
@lópicigáspár: Jó ötlet, de a főnököm valószínűleg morcos lenne,
ha a munkaidőmet félrészegen, szundikálással tölteném. :)
lópicigáspár
@m.macskosz: Ha éjszakázni vagy kénytelen, az úgy tényleg gáz, de megmagyarázható lenne... nekem sikerült. Én ebéd után szunyókáltam mindig munkaidőben. Addig nem is volt belőle baj, amíg az egyik kisfőnök fel nem nyomott a nagyfőnöknél, hogy nem lehet tőlem dolgozni, mert horkolok! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.