Az újmédiás ügyekben is rendszeresen megszólaló fideszes politikus még nem vette észre, hogy megszűnt iWiW. L. Simon László azt is fájlalja, hogy az interneten világháló. A Népszabadság beszámolója szerint L. Simon László az Informatika a Társadalomért konferencián feltette a kérdést, hogy miért használja a sok magyar ember a Facebookot, ahelyett, hogy az iWiW-et használná. Habár ennek több oka is van, segítségképpen most csak egyet emelnénk ki: a szolgáltatást 12 év után idén július 1-jén végleg bezárták. Ez négy hónapja történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Most már meggyőződésem, hogy ez az L Simon gyárilag ennyire hülye !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
Őt találták kompetensnek a témában! Ezek szerint ő a legjobb! :) Képzelem milyen lehet a többi! Még megpróbálkoznak a nagy nemzeti magyar hálózat kiépítésével, mert az fáj a legjobban nekik, hogy nemzetközi! Röhej!
Boszi27
@varrólány: Te legalább nem villogsz a hiányos ismereteiddel. Én sem égetném magam pl. energetika témában, mert tudom magamról, hogy hiányosak az ismereteim, enyhén szólva. Ám L.Simont egyáltalán nem zavarja. Nem érthet mindenki mindenhez, de legalább ahol nincs képben ott ne jártassa a száját, ez a minimum. Úgy látszik az sem zavarja, ha nevetségessé válik, és nem csak a baráti körében, hanem ország-világ előtt.
coyote3
Nem az egyetlen, amit ez az elsimon nem ért
Boszi27
@coyote3: Hát ja! Valami ilyet szólt ez a jó ember?, kár hogy nem magyar a szerver... Lehet hogy ebből a kifejezésből csak a magyar szót érti.
Nem is L Simon az egyetlen a társulatban, még a tankönyveket is ilyen kaliberű emberkék írják: tele vannak lexikális és stilisztikai hibákkal. Ilyenekből kellene tanítani!
nezelodo
"Boszi27
Nem is L Simon az egyetlen a társulatban, még a tankönyveket is ilyen kaliberű emberkék írják: tele vannak lexikális és stilisztikai hibákkal. Ilyenekből kellene tanítani!"

Bizony ezek után nem is olyan nagy baj, hogy nem érkeztek meg a baráti tankönyvkiadóktól a könyvek, néhol még a tavaly kifizetettek sem! Azért vigasztalódj, van amiben teljesíteni tudták a Mikola dr. által felvázolt húsz éves uralkodói ciklus terveit, még a kultúrában is. Ennek jegyében elcsakliztak most egy frissen, államköltségen felújított alkotóházat a Balaton mellett, és már annyira megszoktuk, hogy fel sem tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.