Elöl megy az internetadó, mögötte a NAV botrány. De feltűnik a tömegben a magánynyugdíj lenyúlása, az alaptörvény, annak a módosítása, ott látszik a trafikmutyi, mellette a földmutyi, és Felcsút is ott van a háromezres stadionjával. Mellette Mészáros Lőrinc integet a frissen…

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BANDITA1
@Horizont: Én akartam rövidebbet, de Orbán Viktor már csak ennyire szereti magát. Hogy menne már a nagy büdös picsába. BANDITA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@tivoli: Hidd el hogy az amerikaiaknak vannak bizonyítékaik csak a törvényeik nem engedik hogy nyilvánosságra hozzák. Ott ugyanis a törvényeket be is tartják. Ok nélkül senkit nem tiltanak ki. Egy ilyen kis félázsiai országgal szemben minek kockáztatnák a renoméjukat mikor a térképen is csak nagyítóval lehet felfedezni csöpp kis országunkat. Nem hinném hogy tényezők lennénk, inkább csak porszemek a globalizált világban.
micfild
@BANDITA1: Nagyon jó cikk. Gratulálok.
tivoli
@Dr. Felipe: tegnap, 22:30
A törvényeik olyanok, amilyet csinálnak maguknak, használják egészséggel ODAHAZA! Nálunk mások a törvények.
A többiben igazat adok. Ha nem laknánk itt az Ukránok, Oroszok tőszomszédságában, ha nem volna itt annyi amerikás magyar és kettős állampolgár - akkor nem lennénk az unió kapcarongya se, nem is volna semmi baj.
Dr. Felipe
@tivoli: Ha még nem tűnt volna fel neked, az ő törvényeiket náluk otthon használják. Onnét tiltották ki a korrupt embereket.
Itt magyari-azerbajdzsánban szabadon mászkálhatnak.
tivoli
@Dr. Felipe: Ha ennyire szagosak vagyunk, ők se jöjjenek ide szimatolni. Ami saras, majd lerendezik az Eu-val.
Dr. Felipe
@tivoli: Ők nem is jönnek ne izgulj, látod még nagykövetet sem küldtek és nem is fognak. Nekik nem fontos hogy mi történik egy ilyen kis félázsiai országban.
Ez a cirkusz amit a fideSS csinál csupán elterelési kísérlet a korrupciós ügyekről. Rezsiszilárd ma már gyurcsányozott is egy kicsit, hátha beveszik a fideSS muzsikok a süketelést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.