Elöl megy az internetadó, mögötte a NAV botrány. De feltűnik a tömegben a magánynyugdíj lenyúlása, az alaptörvény, annak a módosítása, ott látszik a trafikmutyi, mellette a földmutyi, és Felcsút is ott van a háromezres stadionjával. Mellette Mészáros Lőrinc integet a frissen…

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BANDITA1
@Horizont: Én akartam rövidebbet, de Orbán Viktor már csak ennyire szereti magát. Hogy menne már a nagy büdös picsába. BANDITA.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
BANDITA1
@Horizont: Én akartam rövidebbet, de Orbán Viktor már csak ennyire szereti magát. Hogy menne már a nagy büdös picsába. BANDITA.
nyanya001
@BANDITA1: Ott a tüntetésen is a színpadon valaki ezt mondta...
szandokan
Jót röhögtem azon a "vállalkozón", akinek csodás trágárkodása következtében az ATV leállította az adást műszaki hiba címén. Elég átlátszó volt. Na, szóval ilyen emberek kellenének az ország élére, nem igaz? Vajon Amerika az ehhez hasonlókban látja a jövőt? Ez az egész nincs, ha bizonyítékokkal alátámasztva kiadják, hogy kik is voltak azok a korrupt navosok, és nekem senki ne jöjjön azzal, hogy ezt nem lehet, mert a törvényeik nem engedik, blablabla. A cél egyértelműen ez volt, egy lázadás kirobbantása, az oroszokkal való kormány kapcsolat egyszerűen baszta Obama csőrét. Ennyiről szól az egész , nem többről.
bencemacska
@szandokan: Nem vagy egy kissé elfogult?
Orbán is tudja a névsort, miért nem mondja?! (Addig éljek, hogy a miértet nem tudja!!!)
Miért mondja Polt Péter, hogy nincs ügy, mikor rendőrök vitték neki - házkutatáson megszerezve, pedig oda is adta volna - a zöld dossziét?
szandokan
@BANDITA1: Aha, szóval te voltál az az értelmi fogyatékos vállalkozó...:-) Én csak azt nem értem, közben miért kellett ringatózni? Vagy fújt a szél?
nyanya001
@szandokan: De hol van ez a Fidesz hugyosaihoz képest ?
Akik összeszarták, hugyozták a Kossuth teret ... !
Akkor merre tetszettél lenni a nemtetszéseddel ?
szandokan
@bencemacska: A lényeget leírtam. Ha Amerika valóban a korrupt navosokat akarta volna felelősségre vonni, már régen megtette volna. Ezzel, hogy nem adták ki a neveket, ők is részt vettek a korrupcióban.
szandokan
@nyanya001: Honnan tudod, kik szarták meg hugyozták össze a Kossuth teret? Félre értés ne essék: Ha valóban van korrupció, és ezt valóban lehet bizonyítani, akkor igenis, mondjanak le! Csak jó volna már látni bármi nemű bizonyítékot.
kkalman
Szép hosszú lista a tüntetőkről, és még nem teljes.
BANDITA1
@szandokan: Én csak értelmi fogyatékos vagyok, és azért ringatózom, mert fúj a szél.
bencemacska
@szandokan: Szerinted OV nem tudja a neveket? Miért nem kérdezi meg Szíjjártót!?
Dr. Felipe
@szandokan: Az meg sem fordul borsónyi agyacskádban hogy az a vállalkozó csupán elkeseredésében káromkodott?
Mert nem kurmányközeli mint te és már nem bírja fizetni a terheket miközben irritálja az 1000 milliárdos ÁFA csalás. A kurmányod meg semmit nem tesz hogy felszámolja a korrupciót, sőt aktív részese a korrupciónak.
Nem lehet hogy ezért káromkodott az a vállalkozó?
szandokan
@bencemacska: Tényleg leírjam harmadjára is, mit gondolok erről az egészről? Okosabb vagy te ennél. Az viszont tény, hogy Vida nem folytathat le ellenőrzést olyan ügyben, amelyben ő a fő érintett. Az valóban olyan, mintha én vizsgálnám meg a nav helyett a saját adóbevallásomat. Én csak annyit szeretnék, hogy legyenek végre konkrét bizonyítékok, és ezt Amerika tudná szolgáltatni a leghamarabb.
nyanya001
@szandokan: Azt és a 2006-os balhét is - ezt mindenki tudja - ki is szervezte
és fizette !
szandokan
@Dr. Felipe: 1, Nem, és az agyam két borsónyi legalább...
2, Nem vagyok kurmányközeli
3, Előbb lépjen Amerika konkrét bizonyítékokkal
4, Nem
Manhattan
Már csak a tüntetés maradt...
Porig aláznak, kifosztanak, röghöz kötnek, eladósítanak, megfélemlítenek bennünket. Elveszik az iskoláinkat, a földjeinket, a trafikjainkat, a kórházainkat, a boltjainkat, a nyugdíjunkat, a fizetésünket és az internetünket. Már csak a becsületünk maradt, már akinek megmaradt, aki nem adta azt is el egy tál lencséért.
A kérdés csak az, hogy megvárjuk-e, amíg bennünket is egyesével levadásznak, halálra gázolnak az út mellett, meghalunk egy rendőrautóban, esetleg a vonat elé lépünk vagy lesz elég erőnk és bátorságunk ahhoz, hogy megvédjük magunkat, a gyerekeinket, a szüleinket, a még megmaradt értékeinket?
szandokan
@nyanya001: Hát persze...Én nem láttam akkoriban a tévén keresztül legalábbis, hogy bárkire is rá lett volna írva, hogy Fideszes vagyok, nézd hogy hugyozok:-) Sok minden volt ott akkor, az igazságot senki nem tudja (rajtam kívül):-))
szandokan
@Manhattan: Szép beszéd volt, de maximum sittre vágnak polgári engedetlenség miatt...
Manhattan
Ma már mindenben kételkedem.
Legfőképp abban, hogy ebben az országban egyszer több normális ember fog élni, mint idióta. Félművelt tahók kezében a hatalom, akik még büszkék is a butaságukra, hogy nem értenek a mobiltelefonhoz és az internethez, hogy nem olvasnak könyveket, és nem járnak színházba, viszont kolbásztöltésből, vadászatból vagy pálinkafőzésből és ivásból bárkivel felveszik a versenyt. Nem értem akkor mire várunk? Van még egyáltalán veszíteni valónk? Lehet még ennél is rosszabb?
bencemacska
@szandokan: Szerintem meg egy független nemzetközi akkreditációval rendelkező szakértő társaság! Ők nem érdekeltek az eredményben.
Adócsalás egyébként mindig volt és lesz. A kérdés csak az, hogy az illetékes hatóság felderíti, vagy nem!
szandokan
@bencemacska: Az adócsalásnak hagyománya van ebben az országban, és nem tudni, a tüntetők között vajon hányan voltak olyanok, akik szintén adót csalnak folyamatosan. Én továbbra is azt mondom, Amerika álljon elő a farbával, és a bűnösök (ha valóban vannak), akkor kapják meg méltó büntetésüket. Vajon miért csak én akarom ezt?
nyanya001
@szandokan: Azt Orbánnal az élen a Fidesz szervezte !
Az akkori hatalom megdöntése volt a cél,
csak éppen egy rakás csürhe volt akiket odaküldtek !
Jó éjt ! :)
szandokan
@Manhattan: Miért, neked ennyire rossz? Akkor hajrá, puskát fel! :-) Én ma voltam pingpong versenyen, utána Csabán bementem a Centerbe enni valamit, és alig találtam helyet, komplett családok hagytak ott súlyos ezreket, majd bementem a Media Marktba (mert hülye azért nem vagyok), és egymás után vittek el 3 Oled tévét. Ugye te értesz a tévékhez?
bencemacska
@szandokan: ma, 22:01

Egyébként: Ha elhiszem, hogy nem tudják a kitiltottak, hogy miért vannak kitiltva, és sértve érzik magukat, indítsanak becsületsértési pert, és biztos megtudják .
szandokan
@nyanya001: Lehet, de egy rakás csürhe hozzájuk is csapódott, akik köztudottan foci meccsekre jártak. Jó éjt:-)
szandokan
@bencemacska: Szerintem várjunk egy hetet, és meglátjuk, fog e történni valami. Zavaros ez az egész ügy, de nagyon.
nyanya001
@szandokan: De érdekes, vasárnap van és tele volt a Media Markt ...
szójjá' mán' a Harrachnak meg a Semjénnek ! :)
Na tényleg jó éjt minden Propelleresnek ! :))
bencemacska
@szandokan: Ha nem lenne ennyi adócsaló, nem ott lenne a gazdaságunk, ahol van.

Egyébként, emlékeztetni szeretnélek arra, hogy Horváth András Fideszes önkormányzati képviselő volt. Képviselőtársának mondta el először (ha jól emlékszem 2009-ben), hogy az APEH statisztál az ÁFA csalásokhoz!
Úgy várta a Fidesz hatalomra kerülését, mint a messiást. Utána megint felkereste volt önkormányzati kollégáját, de az válaszra sem méltatta!
Mikor észrevette, hogy annyi történt, hogy az APEH-ből NAV lett kiborította a bilit!!!
tivoli
@szandokan: ma, 22:18
Egyetértek. De nem sokkal egyszerűbb ködös lebegtetéssel bogarat ültetni az emberek fülébe? Ha van valami konkrétum a kezükben, mondják meg, állíttassák a bűnösöket bíróság elé. Ha bebizonyítják Orbán bűnösségét, őt is állíttassák bíróság elé.
De a népet lázítani a törvényes rend ellen, akár forradalmat kirobbantani csak azért mert ott a távolban valakiknek valami nem tetszik, szerintem a nemzet elleni bűncselekmény.
És szégyellje magát mindenki, aki ehhez asszisztál!
szandokan
@tivoli: Én is ezt mondom. Ha az én kezemben konkrét bizonyíték van arról, hogy a szomszédom kábítószerekkel üzletel iskolák előtt, akkor azonnal cselekszem az ügyben. Jönnek itt a törvényeikkel, meg hogy nem adhatják ki...Pont a nagy Amerika? Ahol üldözik a korrupciót? Nem tudom, nekem nem áll össze a kép.
szandokan
@bencemacska: Hivatalosan viszont csak egy éve, és ez számít.
Dr. Felipe
@tivoli: @szandokan: Ha Amerikát kivesszük a képből, még mindig ott van Horváth András zöld dossziéja. Vagy az is ködös lebegtetés? Én nem hiszem.
Egy éve tett feljelentést ÁFA csalás ügyben és azóta semmi sem történt csak annyi hogy megtámadták Horváth Andrást. (házkutatás, megfélemlítés, zöld dosszié elvétele, stb.)
Úgyhogy valószínű hogy igazat mondott.
Na meg az sem véletlen hogy hirtelen vicctor többet jár ki Svácba mint WC re.
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 23:05
Ismered a zöld dosszié tartalmát?
Dr. Felipe
@tivoli: Nem ismerem de nem véletlenül vették el Horváth Andrástól.
Dr. Felipe
@tivoli: Talán don pinyőt vagy polpot petikét kellene megkérdezni, ők biztosan ismerik a tartalmát.
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 23:11
Erről van szó. Lehet benne bármi, biztosan az is nemzetközi egyezmény alapján nem hozható nyilvánosságra. Szintén ködszurkálás.
Vagy nem is létezik.
szandokan
@Dr. Felipe: Az a baj veled, hogy annyira gyűlölöd a Fideszt, hogy képtelen vagy a realitás talaján maradni. Valamikor nagyon betehettek neked a fijjúk:-)
radios45
@szandokan: van miért gyülölni öket, ennyi gazemberséget, pénzlenyúlást, még gazdag országokban sem követnek el.
A sok xaros adóról, áremelésekről már nem is beszélve.
Kötélre börtönbe való xarházi mind, akik bent ülnek a kormányban.
Én embernek se tartom ezeket, csak gerinctelen sunyi, részrehajló, senkiházi bandának.
Desischado
Majdnem nevettem, elképesztő, a fanok tényleg döbbenetesek, ahogy védik a védhetetlent! Egy hülye ember is látja, hogy itt valami nagyon nem okés. Annyira védik ezt a bandát, mert nekik jól megy ebben a rendszerben, hogy szavam sincs rá. Ha Horváth András dossziéja semmi kompromittálót nem tartalmazott, akkor miért szálltak rá villámgyorsan? És ha nincs korrupció a nav-nál, miért zártak be, és mit műveltek az iratokkal? A csuti zsírmore meg a lézerannyitésfácángyilkos janó miért utazgatnak Svájcba ennyit? Na, erre mit léptek?

@radios45: De nagy igazságokat mondtál ki! Teljesen egyetértünk! Remélem, megérem, hogy vezetőszáron látom ezt az aljas, mocsok bandát!
Dr. Felipe
@szandokan: Veled meg az a baj hogy hithű fideSSnyik vagy és nem látod a valóságot. Egyszer biztos nagyot merítettél a mézes bödönből, azért nyalsz ennyire a fideSSnek.
Dr. Felipe
@tivoli: A korrupció biztosan létezik mert az amerikaiak viccből nem tiltanak ki senkit.
A korrupciót viszont a magyar hatóságoknak kellene felderíteni de nem úgy hogy vidanavildi vezeti a vizsgálóbizottságot vidanavildi ellen mert ez csupán vicc kategória.
tivoli
@Dr. Felipe: ma, 14:27
Hogyne létezne. Nagyon is! De az egy más tészta.
Viszont ha az amerikai hatóságoknak bizonyítékai vannak a vád felállításához, kutya kötelességük lenni a magyar szervek elé tárni mert ha nem, akkor bűnrészesek.
Az valahogy furcsa, hogy kirobbantanak egy nemzetközi botrányt (érdekes, hogy az eu. hallgat mint kutya a fűben), aztán azt mondják, gondolkodj csak, hogy mit követtél el. A végén erős nyomásra azt is bevallja, amit el sem követett. Régi vallatási trükk.
Valójában erősen elgondolkodtató, hogy további hat személy kitiltásáról is van szó, azok miért vannak békén hagyva? Mit folyik a háttérben? V. Ildikó viszi a balhét s amig vele huzakodnak látványosan, hogy tud-e angolul, vagy se, a valódi vagy lehetséges dolgok el lesznek smirglizve?
És az is érdekes, hogy amióta a köztudatba dobták a témát, egy jottányit sem haladtak előre érdemileg, mégse idegeskednek. Teljesen úgy tűnik, mintha az amcsik valami komolyabb dologról szeretnék elterelni a figyelmet.
És még annyit, hogy a korrupció és az adócsalás nem ugyan az a fogalom.
Dr. Felipe
@tivoli: Hidd el hogy az amerikaiaknak vannak bizonyítékaik csak a törvényeik nem engedik hogy nyilvánosságra hozzák. Ott ugyanis a törvényeket be is tartják. Ok nélkül senkit nem tiltanak ki. Egy ilyen kis félázsiai országgal szemben minek kockáztatnák a renoméjukat mikor a térképen is csak nagyítóval lehet felfedezni csöpp kis országunkat. Nem hinném hogy tényezők lennénk, inkább csak porszemek a globalizált világban.
micfild
@BANDITA1: Nagyon jó cikk. Gratulálok.
tivoli
@Dr. Felipe: tegnap, 22:30
A törvényeik olyanok, amilyet csinálnak maguknak, használják egészséggel ODAHAZA! Nálunk mások a törvények.
A többiben igazat adok. Ha nem laknánk itt az Ukránok, Oroszok tőszomszédságában, ha nem volna itt annyi amerikás magyar és kettős állampolgár - akkor nem lennénk az unió kapcarongya se, nem is volna semmi baj.
Dr. Felipe
@tivoli: Ha még nem tűnt volna fel neked, az ő törvényeiket náluk otthon használják. Onnét tiltották ki a korrupt embereket.
Itt magyari-azerbajdzsánban szabadon mászkálhatnak.
tivoli
@Dr. Felipe: Ha ennyire szagosak vagyunk, ők se jöjjenek ide szimatolni. Ami saras, majd lerendezik az Eu-val.
Dr. Felipe
@tivoli: Ők nem is jönnek ne izgulj, látod még nagykövetet sem küldtek és nem is fognak. Nekik nem fontos hogy mi történik egy ilyen kis félázsiai országban.
Ez a cirkusz amit a fideSS csinál csupán elterelési kísérlet a korrupciós ügyekről. Rezsiszilárd ma már gyurcsányozott is egy kicsit, hátha beveszik a fideSS muzsikok a süketelést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.