Töröcskei István azonnali menesztését követeli a Demokratikus Koalíció. A párt szerint a kormány veszélybe sodorta az ország jövőjét, amikor olyan emberre bízta az Államadósság Kezelő Központ vezetését, akinek saját pénzintézetei sorra buknak el a törvény előtt. Töröcskei Istvánnak három pénzintézetben van érdekeltsége, rövid időn belül került bajba mindhárom. Az Államadósság Kezelő Központ vezetője egyébként a 45. leggazdagabb magyar. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezt szerintem direkt csinálj a fidesz. Annyire nem lehetnek hülyék, hogy olyan embereket tesznek szakposztokra, ahol láthatóan semmi helyük.
Hogy lehet egy Tasnádi III/II -es ügynök rendészeti államtitkár? Hogy lehet olyanra bízni az államadósság kezelést, aki csődbe viszi cégeit. De érthetetlen, hogy egy Matolcsi az MNB elnöke, aki a hivatalos bejelentés előtt bankároknak felvágásból elfecseg pár várható kormányzati intézkedést. De ott van az elvileg szociálisan érzékeny Balog, aki a Hiltonba viszi megalázni a szegény gyerekeket. Vagy itt van a Vida Ildikó, akitől egy zoknit nem vennék a piacon, de ő a NAV elnöke.
Csak arra merek gondolni, hogy valami nagyon rossz humorérzéke van a kormánynak. Másra nem merek gondolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.