Az amerikai lap riportere a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Halmajra látogatott el, hogy megtekintse, hogyan is működik a közmunka Magyarországon.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Szerencsétlen közmunkás merte volna azt mondani,hogy kihasználják, másnap kivágták volna abból a rabszolgaellátásból is!
Van olyan réteg is persze aki nem akart dolgozni csak gyereket gyártani, mert azt is megfizetik.
De a legfőbb gond,hogy nem győznek a szerencsétlen dolgozók annyit adózni, amennyi a pazarló kormánynak és a gazadagoknak elég lenne.
Mobil123
"Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerint 300-500 ezer olyan magyar van, aki képes lenne dolgozni, de a munkához való szocializációja igen gyenge."- Hát b+! Kár volt megszólalnod!!! Még hogy gyenge ! A te agyad a gyenge . Sok olyan ember van aki nem talál munkát és több esze van mint neked!! (persze van a másik véglet is de nem kének pont neked megszólnod bárkit is!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.