Az Atv.hu értesülései szerint az unió korrupció ellenes hivatala, az OLAF a napokban bizalmas információkat kért az EMMI egyik szervezetétől, feltételezhetően egy olyan cégcsoportról, amelyek az uniós pénzek felhasználásában kulcsszerepet játszhatnak.

Azt írják, az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal ki is szállt az állami intézményhez. Az érdeklődésüket felkeltő vállalkozás céghálójában az uniós pályázatok szétosztásában fontos szerepet betöltő cég is található.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A szomorú az, hogy önerőből már Magyarország nem tud a korrupció ellen küzdeni, olyan magas szinten fertőzött :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
" Több tiszteletet a magyar korrupciónak" /Para Kovács"/
karma1
@tivoli: Aranyos vagy Dragam, hogy ezt elkuldted, de en nagyon jol ismerem Shrek tortenetet, sot, en meg Bendigoban dolgoztam is mint wool classer, aki minositi a birikrol lejovo gyapjut. A cikkiro csak a "barany" elnevezesben tevedt, mert csak 6-8 honapos koraig biri, utana hogget , majd ewe (ejtsd: juh!) aztan oregkorara "mutton" lesz belole, de ez nem baj. Ez az aranyos allat nagyon sok jotekonysagnak adott alapot, nemzeti kuriozum es mindenki kedvence volt...:o))

Meg egyszer: KOSZI!
tivoli
@karma1: ma, 19:49
Nagyon szívesen, Örülök, hogy tetszett. :-))
mate03
@human: Miért mit vártál? Ahol Pintér Sándor,belügyminiszter lehet ,Pollt Péter meg legfőbb ügyész?
Desischado
@nyanya001: Drága Nyanya, én is ebben bízom! Végre valahára, gyűlik a sok "szennyes"! Hip hip hurrá! Már megint egyet gondoltunk!
Ilona2013
@coni: mégcsak nem is gatnak. Minek, tök fölösleges, hiszen mindent tudnak. Majd, ha jön a bizonyíték, akkor kénytelenek lesznek valamit beismerni. Bár sztem rosszhiszemű rágalomnak fogják nevezni, a kormány likvidálását megcélzó akciónak - ezt már most kezdik pedzegetni. Én akkor hinnék a fidesznek, ha a jenkik feltennék a netre a külügynek megküldött tájékoztatót. Számomra a tartalom lenne a lényeg, nekem az aláírás és a picsát nem hiányzik. Hogy miért hiányzik a szignó? Orbánék sem sem törődnek az illemmel. Egyébként meg ennyire tisztelik kormányunkat - meg tudom érteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.