Felkerült a kormány oldálra az a dokumentum, amelyről Magyar Levente mai sajtótájékoztatóján azt állította: semmilyen komolyanvehető adatot nem tartalmaz. Az angol nyelvű iratban mindössze egyetlen konkrét név szerepel: a zöld dosszié-botrányt kirobbantó Horváth Andrásé.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Még véletlenül sem tudták normálisan beszkennelni? Csak meg kellett volna igazítani. Biztos hiányzik hozzá a minisztériumban a "technika".
Na jó, mindegy !
Ez egy kronológiai sorrendbe tett jegyzék a megtörtént eseményekről, és a folyamatos egyeztetésekről. Nyilván egy melléklet, csatolmány, - azt nem kell aláírni - a levél, amivel küldték, abban elmondták milyen célból, és az biztos alá volt írva -, vagy ha nem levélben, hanem személyesen nyújtotta át valaki - akkor sem kell aláírni, hiszen elmondta, milyen célból nyújtja át. Aláírás és pecsét a kézfogás - úriemberek esetén -.
Ezt se tudják ezek?
nemkati
Aszongya nincs rajta dátum se. Pedig 6 is van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.