A miniszterelnöki megbízottak juttatásairól közölt adatokat a héten Lázár János az MSZP-s Demeter Márta parlamenti kérdésére válaszolva – írja az Index.

A miniszterelnöki megbízottak szinte mind ugyanannyit keresnek, 997 200 forintot, ahogy az államtitkárok is. Ennyit visz haza havonta például Kerényi Imre, Hegedűs Zsuzsanna, vagy Szőcs Géza.

A legjobban azonban Kovács Miklós keres, akinek a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint 2014. szeptember 1-jétől kezdődően a feladata: "szaktanácsadás nyújtása az ukrán helyzettel összefüggő magyar külpolitikai stratégiát érintő kérdéskörben". Mindezért havonta bruttó 1 120 000 forintot kap.

Nagy István, aki már az előző ciklusban is a Miniszterelnökségen volt, költségtérítés nélkül végzi a munkáját. Feladata szaktanácsadás a magyar kormány programjában megjelölt fejlesztési célkitűzések megvalósítása, illetve a hazai gazdaság mozgásterének bővítése és versenyképességének erősítése területén – írja az Index.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." 2014. szeptember 1-jétől kezdődően a feladata: "szaktanácsadás nyújtása az ukrán helyzettel összefüggő magyar külpolitikai stratégiát érintő kérdéskörben "...

Milyen jó lenne ezt magyarra lefordítani...
Eggyel több naplopó szellemi szabadfoglalkozású
lézerjani " csókosaiból ".Gondolom, a 8 általánost már
befejezte ! :-))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ez a brokkoli ennyit ér? Az ilyenek miatt lesznek a polgárháborúk.
verőce21
@Horizont: (11:20) Nem Orbánról van szó. Tanácsadói díjak.
Arról hallottál, az MSZP idején nagyságrendileg nagyobb tanácsadói díjakat fizettek, nem ilyen aprópénzeket? :)
F_Viktor
@Horizont: Ne foglalkozz vele, teljes a káosz fejében, ahogyan a fityesznél. Itt látszik mennyire döntésképtelenek a trollok ha nincs meg az egyértelmű párt-parancs.
Életképtelenek, hamarosan kimúlnak.
verőce21
Rémlik valami, ha a BKV, a STRABAG, vagy Paks, kifizető helyeket említem a milliárdos komcsiknak? De kapsz hozzá egy linket is. (többet a google-n találsz)

www.hirado.hu/2014/02/13/tovabbra-sem-tudni-mire-fizetett-ki-80-milliot-a-paksi-atomeromu/
F_Viktor
@verőce21: A linkre:
Ezzel a váddal, ami 2003-ban még 100 millió forint volt, az 2014-re 80 millióra zsugorodott, ebbe csontvázkeresés közben még Budai bicskája is beletört... De ha neked vannak bizonyítékaid, akkor tudod mi a kötelességed!?
Avagy kötelességed a kormány mantrázásban merül ki?
Dr. Felipe
Itt semmi korrupció se nincsen. Ne gondoljon senki rosszra. Üldözzük a korrupciót, zéró toleranciát vezettünk be ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.