Méltánytalannak és igaztalannak tartja a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ), hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egész testületét korruptnak állítják be az adóhivatal vezetője ellen tüntetők és egyes politikusok.

Forrás: hirszemle.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Egy ilyen közösségben--mint munkahely ,az ott tartózkodók nem igaz hogy,nem tudnak a cég működésével kapcsolatos ,belső,s külső simlikről.Már ha vannak is.Így lesz az a mondás igaz,hogy "Vétkesek közt közt, cinkos aki néma"---vagy csak egyszerűen félti egyébként jól jövedelmező állását,de lehet spontán közömbös is,"Ne szólj szám,nem fáj fejem"!
bencemacska
Minden testület (munkahely) minőségét le lehet mérni a főnökén keresztül! Ha korrupt egy főnök, korruptak lesznek a beosztottjai is, mert sakkban tudják tartani egymást.
A becsületes emberek menekülnek az ilyen környezetből, ha tudnak.
De a kenyérkereseti lehetőség nagy úr! Tisztelet a kivételnek (ha még nem irtották egyáltalán ki), nem irigylem őket a helyzetükért!
No , szerintem ők nem is veszik magukra a kritikát!
bencemacska
"Akinek nem inge, ne vegye magára!"

De akinek inge, az vegye fel és viselje!
Meine Ehre heisst Treue
Én pedig a jelenlegi adórendszert tartom méltánytalannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.