Írásos feljegyzést kér céges ügyeiről, mert most „különösen érzékeny időszakban vezeti a NAV-ot”. A reklámadót azért emelik, mert „erre a bevételre a költségvetésnek szüksége van” – mondta a miniszter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Misike ez már nagyon blamás. Nem gondolt arra, hogy az ellenzék megkeresi a tűt a szénakazalban.
human
Varga, hogy is nyilatkoztál? "Vida Ildikóval abban állapodtunk meg, ha munkáját befolyásoló tényező merül fel, akkor arról tájékoztat." Nem tájékoztatott a kitiltásról, azaz magasról tett arra, hogy főnökének elszámolással tartozik. Magára valamit is adó cég ilyen esetben azonnal kivizsgál, majd büntet vagy elbocsát. Miért pont az államigazgatásban veszik ezt félvárról? Mondanám, hogy érthetetlen, de nagyon is értjük. És ma este hangot is adunk véleményünknek.
coyote3
Hülyegyerek kockafej! lassan rogáni mélységekbe süllyedsz. Nincs itt némi logikai bukfenc? Ha jobban teljesítünk, mi az anyádnak újabb és újabb adó???
varrólány
El tudom képzelni azt a" beszámoltatást "majd megbeszélik mit mondjanak a sajtónak. Gondolom több órás tárgyaláson , idő kell hogy valami hihető magyarázat legyen.
human
Varga Mihály vagyonnyilatkozata. Tessék lássék. Olvassátok át, nem hosszú,mert sok oldal üres.
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/v331_j1131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Vargának 3 millió forintja van mindösszesen megtakarításban és 8 millió forintos jelzálog hitele van. Ilyen a mi szerencsénk. A nemzetgazdasági minisztereink össze-vissza fecsegő hülyék és még annyi gazdasági érzékük sincs, hogy némi vagyont vagy megtakarítás tudjanak magukénak tetemes fizetésük ellenére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.