Az elégedetlenkedők általánosan elküldtek mindenkit melegebb éghajlatra, s ez mélyen megbántotta a liberális politikust.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Grafix69: Én is láttam, és el is kapcsoltam, úgy felhúzott.
Pedig ő még a normálisabbjához tartozott.
pbalage
@tivoli: a fidesz szerintem túltesz mindenen, az is nyugodtan eltakarodhat az úgynevezett picsába.
tivoli
@pbalage: ma, 12:49
Nyugodtan eltakarodhat, de éltünk mi már meg sok kilátástalannak tűnő helyzetet.
Nem lesz itt változás addig, amíg újra és újra a levitézlett pártok közül választunk kormányokat magunknak. Az új pártok meg a régiekből nőnek ki.
Nil
kedves Kuncze úr nagyban hozzájárult a fidesz győzelméhez, az MSZP széteséséhez. Az szdsz folyamatosan zsarolta az mszp-t, azt hitte a farok csóválja a kutyát. Nem az ország/ a nép érdekét nézték hanem a sajátjukét- mint a mostaniak- nem véletlenül kerültek a levesbe és ennek ellenére élnek vígan, gazdagon
tivoli
@Nil: ma, 13:10
Nagy a Te igazságod Nil!
Aki valaha is megfordult a pártjukban, valami tisztséget viselt, vagy csak simán szekértolójuk vagy haszonélvezőjük volt, az most mind fogja be a pofáját, mélységesen kussoljon mert csak az idő rövidsége miatt nem lett az ország 93000nkm. parlagfű.
Senara
@Nil: Bizony Fodor G és Horn G nagyon rosszindulatú volt a koalícióba és tessék F Gábort t bevitték és ott folytatja ahol abbahagyta .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.