Közúti baleset okozásának vétségében mondta ki bűnösnek a Balassagyarmati Járásbíróság csütörtökön Vincze Márton raliversenyzőt, aki 2013. szeptember 19-én ütközött össze a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító Audival a Nógrád megyei Nagylóc határában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A versenyző örüljön annak, hogy nem törték kerékbe, nem négyelték fel ilyen liberális és bukott baloldalas gyorshajtásért !
Szégyellje magát a versenyző ! Hendét meg nem érte át a biztonsági őv, de akkor miért nem használt un. " marhakötelet" vagy pórázt ?
silber13
Ha Svejk Csabát nem éri át a biztonsági öv, akkor máskor sem, ergo máskor sem csatolja be magát, és így sorozatosa szabálytalankodik!. Fura ám hogy ezt meg sem említi sem az ügyész, sem a bíró.
Meine Ehre heisst Treue
Legalább 5 évre el kellett volna tiltani az amatőr barmát és a másik kocsiban keletkezett kárt is meg kellene fizettetni vele!

Nem is tudtam, hogy gyakorlás céljából, a rendőrség által le lehet zárni egy közutat. Kérdezem, aki ott akar közlekedni, hazajutni, hogyan tegye? Várjon, kerüljön egy amatőr seggfej miatt???
Miért van akkor a Hungaroring??? Gyakoroljon ott, az versenypálya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.