A Civil Összefogás Fóruma és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményben üdvözölte a kormány devizaalapú hitelesekkel kapcsolatos eddigi döntéseit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Azt hiszem közel a pillanat, amikor a békemenetre eddig lelkes tömegeknek kinyílik a szeme. Vagy talán a CÖF vezérkara felmérte szimpatizánsai ezreinek pénzügyi, jövedelmi, vagyoni helyzetét? Talán kiderítette, hogy azok között egy sincs akinek deviza alapu hitelt nyújtott valamely bank? Vagy talán végtelen elfogultságában nem látja a megoldásban rejlő drámát és tragédiát? Ahelyett, hogy kapott befolyásával hatna a döntéshozókra, most kivívhatja az érintett tömegek ellenérzését, ami egyébként előbb mint utóbb úgy is bekövetkezett volna. A fogadatlan prókátorok tipikus esete ez. Ha mégsem következne ez most, akkor majd holnap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.