Magyarországi nagyberuházásokkal összefüggésben elkövetett vesztegetések „menedzsereként’, az osztrák Strabag építőipari vállalat „lobbistájaként” jellemezte Aczél Zoltánt a Privát Kopónak adott exkluzív interjúban a „bűnbánó táskahordó”, aki - állítása szerint - a korábbi években több millió euro korrupciós pénzt vett át Aczéltól és juttatott el a magyar politikai elit balliberális „pénzcsinálóihoz”. A férfi azt is elmondta a bűnügyi portálnak, hogy a fideszeseket közvetlenül Aczél „rendezte le” Simicska Lajoson és Nyerges Zsolton keresztül, akikkel szoros gazdasági kapcsolatokat ápolt. A Privát Kopó feltérképezte a Strabag „kijáróemberének” magyarországi érdekeltségeit.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Na, itt van egy karakán ember, el kell kezdeni a felderítést, s ha igaz, akkor egy szép korrupciós vádat lehet belőle készíteni.De közben értesíteni kellene az Ügyvivő úrat is, hogy áldásos tevékenységének meg van/lesz az eredménye.
Sede
@spu00: már csak kéne VALAKI, aki elkezdi tbűnügyi vonalon a felderítést...
Ez a valaki még nem látszódik körvonalaiban sem.
Sede
"Természetesen" továbbra is szabadlábon mindenki...
spu00
@Sede: Aki birtokában van a konkrétumoknak annak kell a feljelentést megtenni, ezt várja mindenki.Nem vádaskodni kell, hanem vádolni, s ez nagyon nagy különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.