A rendszeres szociális segély, mint ellátási forma megszűnik, helyette márciustól az önkormányzatok dönthetik el, kinek adnak támogatást. Ugyanígy törli a szociális törvény kötelező segélyei közül a kormány a lakásfenntartási támogatást és az adósságkezelési szolgáltatást is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Köszönjük meg mindenkinek aki a fideszre szavazott
vidéken családok százai ezrei maradnak ellátatlanul
nincs munka- nincs családi pótlék
nem vagy csókos nincs segély sem
és ha félretettél a nyugdíjas napjaidra, az is megy a főnökség zsebébe
és a nép otthon ül és nézi a királyi tévét hogy milyen jó neki
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Kinek, kinek? Hát az ismerősöknek! A barátoknak! A rokonoknak! A csókosoknak!
nyanya001
A kormány ezt is lenyúlja elherdálja !
A dolgozók befizették, a kormány lenyúlja.
Közmunkára költené azt a pénzt a kormány, amelyet a munkáltatók és a munkavállalók már előre befizettek egy esetleges munkanélküli-segélyre, vagy a későbbi korkedvezményes nyugdíjukra. A veszélyes szakmák képviselői többször keresték a kormányt, de választ sem kaptak aggályaikra.
hirdetés

– Az Orbán-kabinet olyan szerzett jogoktól foszt meg embereket, amelyekért a munkaadók és a munkavállalók már előre igen sokat fizettek – állítja Székely Tamás, a vegyipari szakszervezeti szövetség (VDSZ) vezetője, aki szerint a kétharmad világában nincs helyük sem az állástalanoknak, sem az idő előtt nyugállományba kényszerülőknek. Székely emlékeztet: a kormány 2018-ig teljesen eltörölné a ma is csak három hónapig fizetendő álláskeresési járadékot – a munkanélküli-segélyt –, ami az érdekvédő szerint egészen abszurd gondolat.

nol.hu/belfold/lenyuljak-a-korabbi-befizeteseket-1499341
Toby
Helyette marad a permanens korrupció !
cacus
Csak a fidesz mi? Ez kellett a büdös birkáknak...
Nil
Köszönjük meg mindenkinek aki a fideszre szavazott
vidéken családok százai ezrei maradnak ellátatlanul
nincs munka- nincs családi pótlék
nem vagy csókos nincs segély sem
és ha félretettél a nyugdíjas napjaidra, az is megy a főnökség zsebébe
és a nép otthon ül és nézi a királyi tévét hogy milyen jó neki
Toby
@nyanya001: Már ötödik éve sejtem, hogy a puskaport szárazon kell tartani, kést tokjából félig kihúzni, mert közeleg a sajátosan magyar Kristály éjszaka, csak az előjele változott meg.
Fradigege
Az áfa+miegymás adóink+tb+csíííípsz adó pont azért fizetjük, hogy egy munkanélküli helyzetbe került MAGYAR tudjon munkát keresni és ne haljon éhen. Tehát! Nincs munkanélküli segély, akkor nem adózok, hanem havonta félreteszek, hogyha majd munkanélküli leszek akkor abból vegyek wc-tisztítót, amíg újra munkát találok. Mi az hogy bruttó a fizetésem, mi az hogy áfa? Ezek pont ezért is voltak. Magas lámpavasak érnek.
Desischado
Én is megköszönöm mindazoknak akik erre az embertelen, mocskos bandára szavaztak! És azoknak, akik otthon maradtak! Akkor februártól mit csináljunk?! Dögöljünk éhen, vagy fagyjunk meg?!
radios45
Februárban,márciusban nagy tüntetések lesznek,a szakszervezetek a közmunkások, a min.béresek, a gazdák, ekkorra rájönnek mind át lettek baxva.
A Szakszervezetek is szervezkednek majd, mert az utóbbi 3évben meg sem hallgatták öket kormány, részéről.
Dr plágium
Egyetértek az előttem szólókkal, de azért hozzáfűzném vannak olyanok is akik visszaélnek a jelenlegi helyzettel. Ismerek olyanokat akik felveszik a segélyt, a lakásfenntartási támogatást és jót röhögnek a markukba, mert mellette feketén dolgoznak. A probléma pedig ott lesz, hogy pont ezek az emberek fogják a jövőben is megkapni mert nagyon jól tudják kinél kell nyalni.
micfild
@Fradigege: én is folyton "lámpavasakat" látok... rémálmomban.
Orbánisztán hatalmi elitje, azt képzeli a végtelenségig lehet nyomorgatni a népet.
kamazuka
Na,ez majd szüli a korrupciót!
Kisfiam, ha jattolsz kapod a lóvét!
Ismerve néhány éhezó polgármestert nincsenek kétségeim.
hetöndöe
"Tavaly a vállalkozások és a foglalkoztatottak együttesen több mint 180 milliárd forintot fizettek be a Nemzeti Foglalkoztatási Alapba, miközben abból a munkanélkülieknek alig több mint ötvenmilliárd jutott – állítja a szakszervezeti vezető. Jövőre hasonló lesz a helyzet: a költségvetés tervezete szerint tőlük már több mint kétszázmilliárdot szednek be, és ebből szintén ötven milliárdot irányoztak elő az álláskeresők támogatására. Székely szerint torz rendszerről van szó: az állam különféle címeken pénzt gyűjt, majd önkényesen eldönti, hogy azt mire költi.

Hová tűnik a befizetett pénzünk rohadék tetves Fidesz?
Yvett
Igen sajnos sokkal több lesz az éhező,földön futó ember ! Sajnos az egyik faluban "nyílt szavazás " volt október 12-én . Aki behívta a polgármester jelölt hozzá tartozóját a szavazó fülkébe (mert ez volt a bizonyíték ,hogy oda szavazott ) annak megmaradt a munkája akik nem azokat folyamatosan elküldik mert sajnos az nyert ! Ha most Ő dönt a segélyezésről , sokan fognak éhezni mert a rokonokon, barátokon kívül más nem fog kapni semmit és ez csak egy település az országban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok