„Szexuális bűncselekmények: tabu” címmel jelent meg csütörtökön a Wiener Zeitung című osztrák napilap internetes oldalán egy terjedelmes írás, amely egy olyan családon belüli szexuális bántalmazással foglalkozik, amelyben a magyar nyomozószervek teljes impotenciáról tettek tanúbizonyságot. Négy szakpszichológus véleménye szerint az apa szexuálisan bántalmazhatta 5 éves kislányát, egy szakértő viszont úgy fogalmazott: „nagy valószínűséggel nem történt bűncselekmény, de ha mégis, akkor a gyermek nem tanúsított ellenállást”. Ennek ellenére a Budapesti Rendőr-főkapitányság az apát - mint feltételezett elkövetőt - sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatta ki. Viszont a rendőrségi nyilvántartásból szivárogtak az információk a férfihez a nyomozás állásáról…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
igazi NAGYTAKARÍTÁS szükséges Magyarországon!
Minden rohadt, minden bűzlik, minden mocskos.
simmering73
Ez egy velejéig romlott, korrupt, ország. Európa pöcegödre. Köszönjük a keresztény jobboldalnak.
Sede
@simmering73: és persze "családbarátok" is! hát hogyne!
nemjoezigy
Ezeknél a gyerekek sem számítanak. A pénz adta kapcsolatok fontosabbak mint egy gyermek, a családja és a közösség érdeke. 4 szakértői vélemény 1 ellen (az is ilyen:„nagy valószínűséggel nem történt bűncselekmény, de ha mégis, akkor a gyermek nem tanúsított ellenállást” ) Egy 5 éves kislány milyen ellenállást tudna kifejteni?

Undor keltő ez a vezetés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.