„Amíg kormányon vagyunk, a parlament, ahogy eddig is, minden évben legalább egy olyan döntést fog hozni, mely segíti a családok helyzetének stabilizálását” – jelentette ki Rétvári Bence államtitkár pénteken a Családpolitika Európában a holnapért című konferencián. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója és a Barankovics Alapítvány szervezésében tartottak tanácskozást.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Csak össze kell hasonlítani a születések számát a különböző országokban és ki lehet deríteni milyen tényezők hatnak a leginkább. Mi nagyon hátul kullogunk ebben is. De például a liberális északi országok nem.
Desischado
Tényleg?! Nem is tudtam! Nyilván segítés gyanánt adóztatnak orrba-szájba, és veszik el még a segélyesektől is az utolsó forintokat! Érdekesen akar a rablóbanda "segíteni"!
Szimba
"„Amíg kormányon vagyunk, a parlament, ahogy eddig is, minden évben legalább egy olyan döntést fog hozni, mely segíti a családok helyzetének stabilizálását” – jelentette ki Rétvári Bence államtitkár " - csak már családok hagyták el az országot. És szinglik meg tömegével. És ők nem itthon fognak családot alapítani. Dugd fel magatoknak a döntéseiteket család ügyben.
Elsődleges cél a népesség fogyásának megelőzésében a fiatalok itthon tartása. De ti inkább elüldözitek őket. A hazugságaitokkal, amit már az ő gyomruk se vesz be. Mert nem hülyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.