A csendes sétának indult demonstráción akkor jött meg igazán a hangjuk, amikor Orbán Viktor neve elhangzott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És ezek tanítják jövőnk nemzedékét!? Hát hogy fognak így tapsolni a kedves vezetőnknek? Azonnal kirúgni az összes pedagógust, meg a fiatalokat az iskolákból és ha megtanulnak szépen együtt bééégetni, akkor esetleg kaphatnak közmunkát, addig meg el lehet menni kalandvágyból!! :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@tivoli: azért abban te is benne vagy, hogy a gyereked ne legyen frusztrált, ideg beteg felnőtt. Ne neveld azzá.
Azért a pedagógusok sem így nevelnek, a tanításban igenis helytállnak, és éppen eléggé leterheltek, Csak itt a vasárnapi tüntetés kapcsán a szervezettségük fontosságáról írtam én momentán:))
Toby
A pedagógus tüntetés - de az összes tüntetés - szervezői vegyék készpénznek a következőket:
( a Propeller munkatársainak is nyomatékosan a figyelmébe ajánlom ! )

A Lézer és Pintér irányítása alá tartozó "nemzetbiztonsági "szervezetek kiemelt feladata a szervezőkről "F" dosszié nyitása és napi adatokkal feltöltése.
Az "F" dosszié FIGYELŐ dosszié, mely tartalmazza a figyelt személy összes napi megnyilvánulásait, kapcsolatait, lehallgatott telefonbeszélgetéseit, barátai, rokonai és egyéb kapcsolatainak teljes adatait, megszokott életritmusát, közlekedési útvonalait, autója típusát, forgalmi rendszámát, személyekkel történő találkozásai helyét, idejét, időtartamát, orvosi, kórházi dokuentációinak másolatait...stb. MINDENT AMI ELKÉPZELHETŐ EGY SZEMÉLLYEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN !

LÉNYEGES: napi életünk szerves tartozáka a mobiltelefon. Visszük magunkkal, hogy elérhetőek legyünk, vagy elérhessünk akit akarunk !
Erre alapozva :
A KIKAPCSOLT, DE MAGUKNÁL TARTOTT MOBILTELEFON MINDADDIG MIKOROFONKÉNT SZOLGÁL, AMÍG ANNAK AKKUMLÁTORA A KÉSZÜLÉKBEN VAN !

A készülék saját energiaforrását használják fel a kőrnyezet lehallgatására, kikapcsolt állapotban is a ki/be kapcsoló elektronikai megkerülésével, ugyanis az áramforrás és a kapcsoló közötti alkatrészek bőven elegendőek a mikrofonkénti alkalmazáshoz !

Adjátok tovább: - ahogyan nincs töltetlen fegyver, úgy nincs kikapcsolt és ezzel elnémított mobiltelefon sem !

A Lézer féle hivatal - figyelem: a kormányhivatalokat is beleértve - nem ad hoc alapon 34 fős, az alkotmányvédőkön és a nemzetbiztonsági szolgáltok személyi állományán felül ! Lézer nem véletlenül kapta meg a Magyar Posta felügyeletét sem ! Egyes mobilszolgáltatók azorosabb kspcsoltot ápolnak a gengszterkormánnyal, mint egy sima üzleti, aózási kapcsolat, no és minden távközlési szolgáltató csak úgy kaphatott működési engedélyt, ha biztosította a jelzett szolgálatokkal való maradéktalan együttműködést és ezt technikailag is elősegítette !

Vagy ne vidd magaddal a...
Toby
folyt: a lemaradt résszel: vagy ne vidd magaddal a mobilodat, vagy telefonállásig vedd ki az akkut, ha "kényes" helyen vagy !
tivoli
@KERKA: ma, 11:33
Én nevelném, de muszáj neki iskolába mennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.