Lerövidítik december 1-jétől a kormányhivatalok nyitvatartási idejét, ismét csak munkaidőben lehet majd ügyeket intézni - írja a Magyar Nemzet keddi számában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem is az a dolguk valójában, hogy az embereket kiszolgálják, hanem - amint azt egy nismerősöm elmesélte més szenvedő alanya is - felkeressék azokat a pályázókat, akik önkormányzati munkahelsekre pályáznak, és "nyomatékosan lebeszéljék" a pályázat beadásáról !

Ez amúgy magyarul így hangzott: " Éva ! Ne add be a pályázatot, mert nagyon rosszul jársz te is, meg a családod is, kihatással lesz még a nyugdíjadra is ! "

Sajnos ilyenkor az a rohadt, qrwa diktafon, vagy hangfelvevős mobil pont nincs jelen, de egyébként is kihívják a hivatali helyiségből az alanyt, ha esetleg lenne ott egy dugi poloska !

Ez a kormányhivatal lényege gengszerisztánban !
bakegya
@Toby: ez pontosan így zajlott -tobb eset van a birtokomba is,méghozzá nyomtatásban-aminek a következő a végső konkúziója-várjon türelemmel talán jövőre több pénz lesz.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.