A közpénzből működő Debreceni Televízió stábot küldött Új-Zélandra, hogy a volt polgármester újtáról forgasson - értesült a Bors.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Jut itt pénz mindenre...csak már nem a zunijó pénzeli őket hanem az adófizetők meg a manyuposok...
nezelodo
Még jó hogy vitt TV stábot! Nehogymá neki kelljen kuncsorogni hogy elkapjon egy japán turistát, hogy fotózná már le... Még a végén olyan lenne az ángliusul előadott párbeszéd, mint az NAV elnök utcai megbeszélése a jenki ügyvivővellll
A róla készült filmet pedig remélem kötelezően meg kell nézni a civis város minden közszolgájának, és valamennyi lelkes és kevésbé lelkes talpnyalójának.
JAJMÁR
Még az is kiderülhet, hogy "közérdekű" magánút volt, ez pedig az adófizetők érdeke és pénze. csak nehogy az Andy sok pénzért sikerfilmet csináljon ebből a jó "anyagból".
silber13
@JAJMÁR: Kulturális tanulmányút volt, Új- Zélandban többed magával tanulmányozta a didgeridoo ősi hangszer megszólaltatásának művészetét! Mert nem csak az irodalomhoz ért ám!:-)))))
www.youtube.com/watch?v=QzMsoz4XIkM
JAJMÁR
@silber13: 10:17 Köszönöm, ez éppen rám fért. Csodálatos :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.