Nincs napirenden a nyugdíjrendszer átalakítása, így az egyéni nyugdíjszámla bevezetése sem - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Gábor, adó- és pénzügyekért felelős államtitkár. Így ezzel biztossá vált, hogy az egyéni számlák létrehozása az állami nyugdíjrendszerben is csak egy ócska blöff volt. De nemcsak nem lesznek egyéni számlák, hanem a megmaradt magánnyugdíjpénztárak halálos ítéletét is kimondták, amelyet valójában ők idéztek elő. Már korábban is írtunk arról, hogy hülyére vett ország vagyunk, de az egyéni számla elsumákolása teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot. A kormányzati retorika szerint megmentették a nyugdíj-megtakarításokat, valójában a nyugdíjvagyon közel 10 százalékát tőzsdézte el az állam – leginkább az árfolyamveszteségnek köszönhetően – csak 2011-ben. Mára pedig nem maradt semmi a 3000 milliárd forintos, egykor privát megtakarításainkból, azt az államadósság elleni harc jegyében felélte a kormány. Eközben a vád hamisnak bizonyult, 2012-ben és...

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
hát igen...de ennek ellenére kb 2 millióan bizalmat szavaztak nekik még 2018-ig...és még csak egy fél év telt el azóta...mi lesz még itt...
Hellcat
Veszprémi szavazásnál ha borul a kétharmad kíváncsi leszek mi lesz. Akkor kell az ellenzéknek nagyon összeszednie magát.
gibgab
@Hellcat: Mi lesz? Valamilyen ürüggyel megtámadják.
Toby
@Hellcat: Úgy gondolom, hogy nem árt, ha az ellenzék már most és folyamatosan összeszedi magát, de főleg egységre jut és nem szűzlányoskodik, mint tavasszal, ugyanis mostanában egyéb más esély nem lesz - az utcai zavargásokon kívül, de talán még azzal sem - a méretes kocsilőcs feldugására a nyalogány nyelvek által lefoglalt nyílásba !
Hellcat
@gibgab: @Toby: Attól félek ha úgy borul a kétharmad, hogy 1 ember híján nem lesz meg akkor néha a jobbikból átszavaz valaki és kész minden megy tovább...jobbik már most is eléggé a fidesz alá játszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.