Fájhat a feje a kormánynak, ha jövőre minden erejével meg akar felelni a saját maga és az EU által előírt költségvetési szabályoknak. Van ugyanis egy olyan fiskális előírás, amit a jelenlegi ismereteink szerint nem fog tudni teljesíteni a 2015-ös költségvetéssel. Ezzel pedig sok mindent kockáztatna. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Matolcsy György miniszterségekor kreált adósságképletet felül kell vizsgálnia, hacsak nem akar óriási megszorítást végrehajtani a kormány 2016-ban.

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Nahát a szemét EU nélkül mégis csak egy balkáni pincsik vagyunk...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Jó ez a fotó a lépcsős fotó! Hamarosan ott szeretném látni üldögélni a feleségével, (mert volt már olyan), a szolgálati autóra várva...
Toby
@nezelodo: ...batyukkal, kiltiltó levelekkel, de előtte még rendőrhatósági idézéssel - ganúsítottként !
volvós
..."Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Matolcsy György miniszterségekor kreált adósságképletet felül kell vizsgálnia, hacsak nem akar óriási megszorítást végrehajtani a kormány 2016-ban..."

Ha még addig a NÉP meg nem szorítja a nyakukat !!!
Ennek keserü vége lesz !!!
Desischado
Remélem, inog már a padló a lábuk alatt! mindegy mibe, csak bukjanak! Előrehozott választást! Szakértői kormánnyal!
mate03
@Desischado: Először szakértő kormány,és ha már kivan mosva a rengeteg szennyes,ami nekünk nagyon keserves lesz! Akkor kiírni az új tisztességes választást! Az új kormánynak,meg felhatalmazást ,a szigorú elszámoltatásra!Teljes vagyon elkobzás,szigorú börtönbüntetés! Mert ők megérdemlik!
Desischado
@mate03: Igazad van Mate, egyetértek veled! Bár már ott tartanánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.