Levették az Országgyűlés igazságügyi bizottságának mai napirendjéről a NAV-vizsgálóbizottság felállításáról szóló javaslatot - derült ki a csütörtöki ülésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez tortenhet meg, amikor a vezir egyik pincsikutyaja (poltpeti) csak korbe lihegi a vezir masik olebecskejet, (vida ildit), esetleg megemeli a hatsolabat, oldalbapisiles/megjeloles erejeig, de utana visszasiet a vackara, mert tudja, hogyha a gazda hazajon (Vilniusbol), akkor lesz am haddelhadd, hiszen meg a vegen kiderulne, hogy bizony a NAV nyakig saros a korrupcios ugyekben, es bizony akkor a gumigerincu ppetyanak dorgo hangon kene kiatkoznia a NAV-osokat a kozelet porondjarol, na es akkor megis ki lenne az, aki a jovoben szamolatlanul adna a penzt vezirunk hagymazas lazalmaihoz? (mert az eltolcsy kezet argus szemek figyelik a zunijobol, mar nem tud annyit lopni, mint azelott...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.