A KSH-kutatásából kiderül: a legszegényebbek és a leggazdagabbak munkajövedelme között 16-szoros a különbség; a legkevesebbet kereső kétmillió ember jövedelme az elmúlt négy évben folyamatosan csökkent. A számokból kiolvasható az is, hogy a 7 éven aluli...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Fidesz erre alapozza a jövőjét! Fogyjanak akiknek segély vagy nyugdíj jár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 22:59
Nekem se. Mostanában pedig másról sincs szó, mint az egymás ellen uszításról, még véletlenül se lehet egyet érteni semmiben, mert most nem az a divat. Az lesz a vége, hogy a népek egymást fogják kinyírni, s akiknek ez a népirtás érdekükben áll, azok jó messziről és biztonságból figyelik az eseményeket. Túl sokan vagyunk a földön, ez ellen tenni kell valamit. Erősen időszerű a harmadik v.h.
Szimba
@tivoli: Ez jellemző rátok, fidesz uralkodókra és nyaloncokra, hogy csak saját magatokkal törődtök, el sem tudjátok képzelni, hogy vannak, akik szociálisan érzékenyek mások nyomorával szemben.
Hogy milyen párti vagyok? Egyet kizárhatsz biztosan, ha egyáltalán képes voltál felfogni az eddigi hozzászólásaimat.
Nem szorulok a tanácsaidra, sem azzal kapcsolatban milyen párti legyek vagy ne legyek és semmilyen más dologban sem. Tartogasd a családodnak. Annyira nem értesz semmit, hogy leírsz olyat, hogy "hátha lesz mit enned". Mondtam én bármit is, amiből az következik, hogy most nincs? Ettől még szót emelhetek azokért, akiknek napi 1 vajaskenyér jut naponta.
A szegény szerencsétlen te vagy - híján intelligenciának, mások iránti érzékenységnek -, aki bezárta magát a fidesz által kreált sötét valóságba és észre sem veszi.
tivoli
@Szimba: A mások sorsa iránti érzékenységnek nem abban kell kimerülnie, hogy sopánkodsz a sorsuk felett. Ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts.
És igen szerény értelmi képességre és szűk látókörűségre vall, ha mindenről és mindenkiről a fidesz jut eszedbe.
Azt írod, hogy "leírsz olyat, hogy "hátha lesz mit enned". Mondtam én bármit is, amiből az következik, hogy most nincs?"
E megjegyzésed logikája mentén te is egy mocskos fideszes vagy mert nem éhezel, csak játszod az eszed, hogy bevágódj itt a többi szociálisan mélyérzékenynél. De ne keseredj, mind hazudik. Mind jómódban él, csak hergelik egymást, meg téged, meg engem, meg a valóban szegényeket. (bár ők szerintem nemigen olvasgatják ezeket, mert el vannak foglalva a kenyérkereséssel és nemigen fussa nekik internetre).
Senara
Tavalyi adatok szerint csökkent szegénység ..propeller.hu/itthon/3025701-ksh-csokkent-szegenyseg-2013-ban#c1212246 ... a cikkben ... kétmillió ember jövedelme az elmúlt négy évben folyamatosan csökkent . Hazug a KSH
Szimba
@tivoli: Te nagyon "egyszerű" ember vagy: mit ártottam?
"szerény értelmi képességre és szűk látókörűségre vall", hogy neked nem jár az eszedbe a fidesz, mert -írnám: olyanod lehet, hogy nincs is, de nem írom -a neked állandóan ott van, még egy intézkedésük helyességét sem fogadtad kételkedve, netán elítélően. Vérfideszes vagy
A többi értelmetlen zagyvaságodra csak annyit reagálok, hogy szedjél nyugtatót, vagy emeld fel a napi adagodat és ha az sem segít, keress fel szakembert.
JAJMÁR
@tivoli: 23:10 Szerinted kinek állt érdekében megosztani a társadalmat?
Éppen azon az úton haladunk, hogy kezdenek az emberek rájönni, hogy biz' ez történt, és ezt a "megvilágosodást" nevezik most egyesek "uszításnak" ! Pedig dehogy, a megosztott csoportok lassan megértik, hogy össze kellene fogni a saját jól felfogott érdekükben.

Valóban, a világ már megint nyugtalan, és ijesztő, hogy ebben a mi vezetőink megint a hintapolitikával akarnak "hasznot" húzni.
Sem ez, sem a belpolitikai irány, nem hoz nyugalmat. Persze fogd rá a "nyuszira", meg a zeura, meg a zusára, meg a bajnaigyurcsányemútnyócévére, meg a zemúthuszonötévre, vagy akár az ezerévre.
Én a jelenre fogom, mert akárhogy is jutottunk ide, most itt állunk és most kellene jól dönteni. Az nem vigasztal, hogy majd a jövőben hozzácsapják - esetleg kiemelten - a sok rossz évhez ezeket az éveket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok