A kormányfő kereszténydemokrata helyettese a Hír TV P8 című műsorában szombat este azt mondta, nem állítja, hogy teljes nézetazonosság van a kormányon belül a kérdésében. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterként gazdasági szempontokat tart kizárólagosan szem előtt és megfogalmaz aggályokat, de a kormány egészének a kérdést a maga teljességében kell néznie, aminek van társadalmi aspektusa is a családok vonatkozásában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Zsóóóti..inkább azon agyalnátok,,hogy a Zemberek és az Emberek hogyan tudnának TÖBBET vásárolni kis hazánkban.Nem csak Ti,,az "elit",,hanem az átlag polgár,a plebs..Vazze,,legalább értené valamihez,ha kinyitod az "arcodat"...
human
A vasárnapi milliárdos forgalmak 100%-ban nem fognak megszűnni csak eloszlanak a hét többi napjára. Természetesen valamekkora kiesés lesz, hisz ha vasárnap támad kedvem csokit enni és nem vehetek, akkor ez kiesés a forgalomban, mert hétfőn már lehet nincs is kedvem csokit enni. De ez szerintem nem jelentős kiesés.
A problémát inkább az fogja okozni, hogy az amúgy is alacsony keresetű dolgozók vasárnapi fizetésüktől elesnek. Ez már komolyabb probléma.
nyanya001
A nemzet agytrösztje piackutatást végzett ?
Toby
Nos, simicska "ember", dajcs "ember", orbán "ember" meg a többi szervestrágya, nem fog kevesebbet vásárolni, a többi meg le van szarva, szorgalmasan hányják a keresztet, az is segít valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.