Magyarországi befektetésekre, a magyar gazdaságstratégia nyújtotta előnyök kihasználására biztatta a dél-koreai cégeket Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Szöulban rendezett dél-koreai-magyar üzleti fórumon.

A csaknem 200 dél-koreai és magyar üzletember előtt a kormányfő külön felhívta a figyelmet a magyar mezőgazdaságra és élelmiszeriparra, mivel a magyar élelmiszer-biztonsági szabályozás a legszigorúbb Európában, a magyar alkotmány pedig teljes GMO-mentességet ír elő. Ez azt jelenti, hogy a magyar élelmiszerek teljesen biztonságosak és egészségesek – mondta.

Orbán Viktor megerősítette azt a magyar kormányzati célt is, hogy Európán belül Magyarországon legyen a legolcsóbb az energia ára az ipari szereplőknek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A nap mondata Orbánról (aki Dél-Koreában beszélt, eredetileg a két Korea egyesítése kapcsán, ám a mondata - nyilván szándékosan - általános érvényű): "Mi hiszünk abban, hogy minden nemzetnek joga van egységben, egy állam keretein belül élnie."
Ez tipikus jobbikos, vagyis fideszes szöveg, végtelenül felelőtlen és káros. Több tucat európai szeparatista és nacionalista politikai vezető (köztük a szomszédaink magyarfalói) megnyalhatja mind a tíz ujját. Ha Orbánon múlna, újrarajzolná a kontinens térképét. Gurul a gyógyszer, ki tudja, hol áll meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.