Szolidaritás a CBA-ért néven új Facebook-csoport alakult, amely furcsa képződmény: győzelmi jelentések, államosítási himnuszok és termelési riportok posztolásával hív fel a támadott,de a rendszer haszonélvezőjének számító magyar élelmiszerlánc melletti kiállásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a fenyegetés az fb oldalukon van, az ügyvéddel fenyegetést kivették belőle! Szolidaritás a CBA-val
kb. egy órája · szerkesztve
FIGYELEM MINDEN EGYES TROLLKODÓNAK!
Kaptok mostantól 30 percet, és minden egyes trollt dokumentálunk, egyesével, képenként, nevenként, mindennel!
Összeállt egy remek húszfős csapat, és minden egyes dokumentált anyag felkerül közszemlére a nyílvánosság számára, hogy hogyan is gyűlölködnek a kis trollok!
Szóval hajrá! Ketyeg az óra! Fél órát kaptok a posztok törlésére, ha nem történik meg, jön a dokumentálás, és a közszemlére tevés! Amit aztán életetek végéig nézegethettek Ti és a nagyközönség!
Szép kis szégyenfal lesz!

A szerk.
joopapa
Ja nem maradt le az ügyvéddel való fenyegetés csak máshol volt! "Szolidaritás a CBA-val Ja igen, aki pedig "lógni fogtok mind lámpavason", és egyéb hozzászólások, nos az már büntetőjogi kategória. Az ügyvéd is megvan, és a feljelentés is indul...még 27 perc"
Senara
183 kedvelés egy nap alatt , rengeteg hozzászólást töröltek . Az enyémet is pedig csak a szovjet magyar barátságot éltettem .
nyanya001
A saját dolgozóik is a nagy áruházláncokban vásárolnak
ezt meg én látom !
Gyakran összetalálkozom velük !
Gemüs52
Volt a közelünkben egy CBA. Nagy áruházból egyre kisebb bolt lett .A végén bezárt .Ahogy kisebbedett egyre leromlottabb lett ! Koszos ,romlott árú!Kinek kell ez !?
Senara
. Este még ránéztem 200 felett volt a tetszik , reggel már nem tudtam megnézni A hatalmas érdeklődés és a bírósággal fenyegetés , már nem elérhető ! Lehet csak nekem nem elérhető a ... szolidaritás a CBA-val www.facebook.com/profile.php?id=1557397807811678&ref=ts&fref=ts

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.