Miniszterelnök Úr! Ezúton tisztelettel meghívom Önt és kormánya tagjait egy Önnek megfelelő tetszőleges decemberi időpontban a Rózsadombon tartandó, Karácsonyi Jótékonysági Állófogadásra és Bálra! Az állófogadás helyszíne: Mátraverebély, Rózsadomb, bármelyik lakóháza. Az időpont tekintetében egyetlen kérésünk, hogy az lehetőleg délelőtt legyen, mert az otthonok többségében már kikapcsolták az áramszolgáltatást, így egy kései napszakban már nem tudnánk biztosítani a személyi fotósa számára a kellő megvilágítást. (Jut eszembe, feltétlenül várjuk a rezsibiztos urat is!)

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Jótékonyság? Na arra biztosan nem megy el, mert ő csak a maga számára szokott jótékonykodni, ahhoz pedig nem kell semmilyen időpont, sem állófogadás.
Bár lehet, hogy a kajára igényt tartana.
nyanya001
Egyúttal erre is adhatna magyarázatot !
Kiugró, a kétmillió forintos fizetési plafont is messze túllépő havi személyi alapbért kapnak a Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezető tisztségviselői. A jegybank honlapján olvasható adatok szerint több vezető havi bruttó alapfizetése a négymillió forintot is meghaladja, és a jegybankelnöknél is többet visznek haza. Információink szerint a jegybank felügyelőbizottságának következő ülésén is napirendre kerül a kérdés, mert többek szerint törvénysértő a bérplafon feletti javadalmazás.
bencemacska
Nagyon jó írás!
Javaslom terjeszteni, minél többen olvassák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.